Blic

UBIO POZNANIKA ZBOG SVAĐE OKO MAŠINA ZA POLJOPRIVR­EDU

Muškarac S. A. (45) ubio je u noći između petka i subote svog poznanika Radislava A. (55) u selu Kaonik kod Kruševca.

- B.BOGOSAV, D.BOGOSAV

Kako nezvanično saznajemo, nakon zločina S. A. je pobegao, a policija vrši pretragu terena kako bi ga pronašla. Paralelno sa tim Više javno tužilaštvo u Kruševcu naložilo je obdukciju ubijenog muškarca.

Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo noćas u lokalnom kafiću, a prethodila mu je kraća svađa između osumnjičen­og S. A. i ubijenog Radoslava.

- Oni su sedeli zajedno za stolom i nešto razgovaral­i. U jednom trenutku počeli su da se raspravlja­ju i svađaju oko nekih poljoprivr­ednih mašina. Ubrzo potom začula su se dva hica i Radoslav je ubijen - priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem i dodaje da su na mestu zločina pronađene dve čaure.

- Svedoka samog zločina nema, ali postoji svedok koji je video sukob ovih muškaraca neposredno pred ubistvo - navodi naš izvor.

Meštani Kaonika u šoku su zbog zločina koji je zadesio njihovo selo. O ubijenom imaju samo reči hvale, dok za S. A. pričaju da je ranije bio hapšen. Tokom jučerašnje­g dana svi su odlazili da izjave saučešće porodici ubijenog, a njegov stric Ivan, smogao je snage da za “Blic” ispriča nešto o svom bratancu.

- Nisam mogao da zaspim celu noć. Razmišljao sam o tome. Mnogo je teško.. - priča za “Blic” Ivan, stric Radislava A.

On navodi da se njegov bratanac borio za svoju porodicu i da nikada nije želeo da napusti svoje selo te se bavio prodajom poljoprivr­ednih mašina.

- Moj Radislav je bio jako pozitivna ličnost. Za sve što treba da se pomogne, on je uvek bio prvi u redu. Bavio se uvozom tih polovnih poljoprivr­ednih mašina po koje je išao u Francusku. Sve je to radio sa svojim jako dobrim prijatelje­m koji ga je sad ubio. Taj čovek je bio mafijaš. Živi na 300 metara od moje kuće, poznajemo ga godinama. Bio je u zatvoru tri i po godine, a sad je sačekao da moj bratanac izađe iz kola i onda ga upucao priča neutešni Ivan i dodaje da su otišli van sela da bi raspravili nesporazum oko posla.

On je naveo i da je Radislav otac četvoro dece od kojih najmlađe imalo 13 godina.

- Imao je četvoro dece. Tri ćerke i sina. Dve su završile fakultete, jedna Ekonomski, druga Višu medicinsku školu, ona je sada u Nemačkoj sa svojom porodicom. Treća ćerka je završila srednju školu u Kruševcu, a sin koji ima 13 godina ide u osnovnu školu. Radislav se borio za porodicu. Nije lako školovati četvoro dece. Tu su postojala ogromna odricanja i velika požrtvovan­ja. Osim toga što je bio vredan i pošten porodični čovek, on nikada nije hteo da napusti svoje selo i ode u grad da radi po fabrikama i firmama - kaže stric i dodaje:

- Mnogo sam loše otkako sam saznao šta se dogodilo. Dali su mi tabletu za smirenje...nisam mogao celu noć da zaspim. Razmišljao sam o tome. Mnogo je teško. Čovek treba da bude čovek, a ne baraba. Nažalost, mnogo baraba postoji, jedna je ubila mog bratanca - ispričao je Ivan. ■

šan u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

Kako “Blic” saznaje, teško povređena žena pre desetak dana se doselila u selo Donja Lokošnica kod Leskovca u kuću svog novog emotivnog partnera. Prema nezvanični­m informacij­ama, sa bivšim suprugom je imala decu, koju je, kako pojedini meštani navode, ostavila sa njim.

Meštani ovog sela pričaju da je nisu viđali, ali dodaju da su čuli da se doselila. Ime joj niko ne zna, niti gde je pre živela.

- Njen sadašnji partner bio je u braku i iz tog braka ima dva sina. Letos ga je žena ostavila, našla je drugog, a posle nekoliko meseci on je upoznao novu devojku. Doveo ju je u svoju kuću, o čemu su i njegova deca pričala po selu - priča jedan od komšija.

Kako objašnjava, znali su da je V. S. bila ranije u braku, a kad se od muža rastala nikome nije poznato. Dodaje i da je njen novi partner u šoku zbog onoga šta ga je zadesilo.

- Komšija mi je ispričao da je njegov sin imao temperatur­u tokom noći i da se M. V. ponudila da dečaka odvede kod doktora na pregled, jer je on morao na posao. Kako se tamo stvorio njen bivši muž i šta se dogodilo, za njega je misterija - dodaje naš sagovornik. ■

V. S. JE PRE DESETAK DANA POČELA DA ŽIVI SA DRUGIM MUŠKARCEM

Meštani pričaju da V. S. nisu videli, niti znaju odakle se doselila

 ?? ?? RADISLAV JE UBIJEN U PETAK UVEČE
RADISLAV JE UBIJEN U PETAK UVEČE
 ?? ?? SVEDOCI ZLOČINA SU DECA KOJA SU BILA KOD DOKTORA
SVEDOCI ZLOČINA SU DECA KOJA SU BILA KOD DOKTORA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia