Blic

ODMALENA NIJE BIO KAO DRUGA DECA

-

Rodila je Novaka Dijana, podigla ga i gledala kako postaje najbolji na planeti K a danas joj nedostaje.

K Novak odmalena nije bio kao sva druga deca. Ne pričam o tenisu, već o njemu kao malom detetu. Uvek se razlikovao od ostale dece jer je bio mnogo zreliji. Voleo je da se igra, ali mu je pažnja bila drugačije usmerena. Nije imao blentav pogled, već čist, otkad se rodio. Bio je drugačiji u startu, jedini nije imao povez oko glave posle porođaja, nego je imao crnu kosu i drao se kao magare, znala sam da je moj K pričala je Dijana. iroz suze je kazala da je ostala željna sina kog ima ceo svet, ali najmanje njegova porodica:

K Jako sam ga željna, to je nešto što je ostalo u meni duboko. Volela bih da sednem, da popričam s njim, da se smejemo, plačemo... Ali nas dvoje. Željk na sam da budem s njim, da pričamo, to je pola sata. mbično je mnogo ljudi uvek oko njega. Želela bih nekada da ga uhvatim za ruku i da negde odemo samo nas dvoje. koraću to da uradim jednog dana.

Jedna od onih jezivih stvari jesu napadi Albanaca na srpskog asa.

K Bilo me je strah 2009. u Londonu, kada je sve nas u kući čuvao Skotland jard, zato što su albanske grupe pretile Novaku, jer je dao podršku u akciji „iosovo je Srbija”. rada sam se plašila, jer ti si u kući, a oko tebe Skotland jard i onda su se pitali zašto je izgubio od karata Safina. gzgubio je jer je dečko pod pritiskom, ali to se nije pričalo. knogo stvari nije ispričano. Uspeh i porodica. Novak ima i jedno i druk go...

Ali neke čežnje i želje ostaju...

K iao mladić koji se bavi ovim poslom nije imao vreme za neko zabavljanj­e, jer je bio više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašic­a iz iraljeva. rada su bili i klinci, kasnije je došla Jelena i mislila sam da će biti isto. Bio je klinac sa O8 godina, ali je pobio moje mišljek nje da će sačekati još malo i oženio se Jelenom. Druge nisam upoznala. nrirodno je kada se venčaš da žena preuzme određene stvari koje sam ja radila, drugačije ne bi bilo normalno. Ne mešam se u njegov život. mni nak žalost nisu ovde, retko se viđamo. mni su stvorili svoju porodicu, svoju oazu. nostoje neka razmimoila­ženja. Da li je to pitanje dece, odrastanja ili ishrane oko koje se baš ne slažem s njima, ali u principu na kraju uradi kako smatra da je ispravno K završava uz osmeh Dijana.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia