Blic

NAJVEĆI ŠOK SAM DOŽIVELA ZBOG NJENIH FRIZURA

-

Sa Vesnom smo razgovaral­i u Zrenjanik nu gde je gvana Španovićj udato Vuletaj rođena. kajkaj i sama bivša atletičark­aj verovala je u uspeh svoje ćerke od samog starta njene karijere. Svesna je i čega joj je najviše trebalo sa gvanom.

K Strpljenja. svek je želela višej boljej uvek je negde žurila. mnda je malo vučeš nazadj pa kažeš „stani”j pa pričaš da će sve doći kada treba da dođe. Samo da se nikada ne osvrće iza sebej šta god da je biloj bilo je. gdemo dalje. eledaš napredj glavu gore i samoj ja to bukvalno tako kažemj ganjaj. Samo napred. Samo ciljeve svoje ostvarujj imaš podrškuj imaš sve. Samo gledaj napred i nikada se ne okreći nazad.

Vuleta je poznata po ludim frizurama.

K Što se tiče kosej samo pomislim kad me pozove i kaže da se ošišala: „haojj živok te?“mna mi objašnjava­j a ja kažem: „Stani? le da ne razumemj nego.

Videću te?“bolazi pred kraj pripremaj ulazi u stanj a ja žmurim. mna kaže: „kaj ajdej šta ti je?“j rekoh: „Stani malo da dođem k sebij hoću li se onesvestit­i kada pogledam?“j a ona kroz osmeh: „bajj mamaj ajde da me vidiš?“mtvaram oči i totalni šok. drizura je malo neobična bilaj kao i uvekj ali stil neki... le mogu ni da opišem. Sve frizure koje je imala super su joj stajalej ali posle dva dana ja joj kažem: „ba te pita mamaj lepo ti stoji frizura i to si tij ali da mi kažeš kako ćeš ti tu frizuricu da održavašj jer imaju linijej izbrijano je. iako ćeš sledeći put kada se budeš šišala?“A ona meni: „cj o tome nisam razmišljal­a?“la red su došle i tetovaže.

K mij to njoj značij možda joj jednog dana neće značiti i možda će poželeti da ih skine. Apsolutno je njen izbor. le mešam se puno tu jer ne vredij ona će uraditi ono što ona zamisli. lisu nešto ružne ili katastrofa. la nekim delovima tela gde se ne videj ima i onih koje se vide. iad obuče koktel haljinu onda se videj ali se pokrije svilenom maramomj pa onda bude mi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia