Blic

Hvala na podršci, daćemo sve od sebe

Ana Đurić nastupiće pretposled­nja sa pesmom “In corpore sano” kojom je već pobrala simpatije publike širom Evrope. Podrška za našu predstavni­cu stiže sa svih strana, a najveća je iz zemalja u regionu.

- Lola STOJANOVIĆ

Biti, biti, biti, biti zdrava! orili su se Konstrakti­ni stihovi u Torinu, cela arena je tapšala zajedno sa njom i njenim timom, a onda je usledila potpuna drama kada su voditelji Srbiju prozvali poslednju za prolazak u finale. Ipak potpuno očekivano! apetiti rastu i sada svi očekuju visoki plasman u večerašnje­m finalu, a Konstrakta kao do sada, nije želela da predviđa poziciju naše zemlje na Evroviziji. Tokom glasanja se uključila uživo na Instagramu i ostala pod utiskom zbog ogromnog broja poruka i pozitivnih komentara, a onda se šaljivo osvrnula na kameru svog telefona.

– Zahvalni smo na podršci, daćemo sve od sebe u finalu. Kamera mi je krš, ništa se ne vidi. Crkava mi baterija. Ne znam gde sam krenula sa ovim telefonom – rekla je šaljivo ana Đurić.

Konstraktu su pitali šta joj je prolazilo kroz glavu kada su prozivali jedne od poslednjih zemalja koje se plasiraju u finale.

- Razmišljal­a sam kako je vreme lepo u Torinu, i ako ne prođemo lepo ćemo se ovde provesti, šetati i uživati. Torino je veoma lep - rekla je Konstrakta i dodala da ništa na Evroviziji u organizaci­ji ne bi menjala, samo da ima više hrane:

- Mislim da ne bih, možda bih zahtevala više hrane, jer su restorani zatvoreni posle dva za delegacije i imam veliki problem sa tim. Sve ostalo je super.

Nakon druge polufinaln­e večeri odlučen je redosled nastupa za veliko finale, a srpska predstavni­ca nastupiće pod rednim brojem 24, odnosno pretposled­nja.

Koliko je oduševljen­je izazvala, govore i komentari na društvenim mrežama, gde su se ljudi oglašavali sa svih četiri strana sveta, a njen nastup je za samo nekoliko sati pregledan više od milion puta na Jutjubu i zauzima prvo mesto u trendingu širom regiona.

To znači da je Konstrakti­n nastup bio ubedljivo najgledani­ji od svih ostalih takmičara. Poređenja radi, sledeći nastup po pregledima, delegacije Poljske, ima tek 270.000 pregleda. Pored Srbije,

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia