Blic

PRIJATELJI ZABRINUTI ZBOG ANINOG PONAŠANJA

Pevačica se s bivšim učesnicima “Zadruge” Franom Pujasom i Markom Đedovićem valjala po podu na kućnoj žurki, a video-snimak je dospeo u javnost. Nikolićeva ne može da se kontroliše

-

EKIPA „BLICA“

Da odavno ne može da se kontroliše i da su joj “kočnice” popustile, idu u prilog snimci koje sama Ana Nikolić objavljuje na društvenoj mreži Instagram. Teturanje po stanu noseći u zatvorenoj prostoriji naočare za Sunce, ali i sve češće usporene i nepovezane rečenice, govore da pevačica “ne zna gde bije”, što bi se u našem narodu reklo. To je posebno zabrinulo njene prijatelje, a i porodica više nema uticaja na pevačicu, prema rečima našeg izvora.

- Majka i brat više nemaju snage da se bore sa Anom. Pokušavali su da joj pomognu, ali sve je bilo bezuspešno. Anini prijatelji brinu. Njeno ponašanje više ne može da se kontroliše, a posebno se zabrinu kada vide snimke na kojima se vozi tako što izbaci noge kroz prozor. Tu su i najnoviji

sa kućnih “žurki” gde se vidi da ne vlada sobom. Majka je moli da više to ne radi, da se urazumi, ali ništa ne utiče na nju - kaže naš izvor.

Prema rečima našeg izvora, prijatelji se pitaju kako da joj pomognu.

- Najbliži su zabrinuti, ali ne znaju način kako da joj priđu jer ona uvek radi po svom i još se smeje glupostima koje pravi. Kada je ušla u rat sa Rastom nedavno i pretila da će objaviti dokaze za njegova zlodela, oni su je jedva ubedili da se smiri i ne iznosi prljav veš, kakav god da je jer će joj to sutra ćerka zameriti. Predlagali su joj da ode na odmor i dođe sebi, pokušali da je izvuku iz lošeg društva ali džaba. Snimak kako se valja po podu sa Franom Pujasom i Markom Đedovićem ih je potpuno razbesneo. Ona ne sve to samo ironično odgovara: ma da, ja sam najgora u familiji i društvu, otkriva naš izvor.

Ana je jedno vreme prestala da pije, ali je onda nastavila, što je i sama priznala, kada je isplivao interni snimak na društvenim mrežama.

- Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da l‘ smo se zabavljali ili smo se bili tek venčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije hteo da mi se javi na telefon objašnjava­la je pevačica drugarici, a onda i detaljno ispričala šta je uradila iz besa.

- Ja sam tu noć bila ozbiljno u flaši. U papučama sam došla ispred zgrade, pidžama se podrazumev­a. Onda sam ključevima pisala po novom autu od 100.000 evra. Napisala sam “Ja sam, pi*ko, Ana”. Šteta je bila 5.000 evra. Potpisala sam se na celom automobilu. Prednja, zadnja vrata, sve sam ispisala - pričala je u jednom dahu.

Da, često gubi kompas, pa da ne zna koji je dan i koje je vreme, ide u prilog i činjenica da je na ćerkin rođendan, početkom avgusta, kasnila više od sat vremena.

- Gde je rođendan? - upitala je po izlasku iz automobila Ana tada novinare, budući da nije znala gde se odvija proslava i gde su zvanice.

Ana uglavnom ne prestaje da šokira javnost ponašanjem, a još više što se redovno snima kako se tetura, snima dok skače po haubi automobila, a seva joj veš i sve to objavljuje, da bi joj pratioci pisali da je vreme da se sabere i ostavi alkohol.

Snimak na kojem pevačica s bivšim rijaliti učesnicima peva, valja se po tepihu i nazdravlja, izazvao je lavinu komentara, u kojima joj poručuju da to nije njen nivo ponašanja i da treba da se urazumi

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Predlagali su joj da ode na odmor i dođe k sebi, pokušali da je izvuku iz lošeg društva, ali džaba.
Ona ne sve to samo ironično odgovara: „Ma da, ja sam najgora u familiji i društvu“
Predlagali su joj da ode na odmor i dođe k sebi, pokušali da je izvuku iz lošeg društva, ali džaba. Ona ne sve to samo ironično odgovara: „Ma da, ja sam najgora u familiji i društvu“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia