Blic

HAPSILI JE ZBOG ALKOHOLA

-

Pevačica je najviše problema imala sa alkoholom, pa je tako prvi put uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju 2006. godine. Ona se s majkom u gluvo doba noći vraćala iz kluba. - Policija me je te večeri dva puta zaustavlja­la i kada su me zaustavili treći put mislila sam da je u pitanju skrivena kamera. Nije bila šala u pitanju, a policijska kontrola nas je stigla. Rekli su da moraju da podnesu prijavu zato što sam bežala - ispričala je Ana tada.

U novembru 2010. ona je privedena u policijsku stanicu na trežnjenje. U sebi je imala preko dva promila alkohola.

Prilikom policijske kontrole Nikolićeva je vređala policajce. Ona je, naime, bila na suvozačevo­m mestu, a njen brat Marko je upravljao vozilom. Kada ih je polcija zaustavila ona je počela da se raspravlja sa njima.

- Bili smo na snimanju spota i posla toga smo želeli da proslavimo uspeh. Bilo nas je dvadesetak i svi smo malo popili. Moj brat Marko je vozio auto, a ja sam bila na suvozačevo­m mestu. Marko je počeo da se svađa sa njima, a ja sam samo želela da zaštitim brata. Privedena sam zbog napada na policajce, a Marko zbog napada i vožnje u pijanom stanju. Ma nije se desilo ništa strašno, svi smo mi živi ljudi - ispričala je tada Ana za “Blic”.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia