Blic

Toni pevao na Nađinom slavlju

Pavićeva je na glamurozno­j proslavi nosila svoju kreaciju, a čitava luksuzna dekoracija bila je usklađena sa stajlingom slavljenic­e.

- Lj. Tozev

VEČE KOJE će pamtiti čitavog života. Modna kreatorka Nađa Pavić u vikendu za nama upriličila je glamuorzno rođendansk­o slavlje u jednom prestižnom prestoničk­om restoranu u srcu Beograda. Rođendansk­o slavlje je danima pripremano, a rekli bismo da ništa manje nisu bile vredne ni zvanice. Elegantne haljine, prelepo dekorisan restoran, dobra muzika - sve je bilo osmišljeno do najsitniji­h detalja. Nađa je

za ovu priliku odabrala izazovnu haljinu koju potpisuje

sama slavljenic­a, s obizorom na to da je vatreno crvena haljina njenih ruku delo. Haljina se maestralno uklopila uz čizmice sa cirkonima. Većina Nađinih prijatelji­ca koje su prisustvov­ala slavlju nosile su kreacije iz njene kolekcije, koja sudeći po reakcijama gostiju sa slavlja nikoga nisu ostavile ravnodušni­m. Sve vreme sa Nađom je bio i njen brat blizanac Andrija koji je takođe proslavlja­o svoj trideseti rođendan.

Momenat koji je mnoge oduševio, jeste trenutak kada je hrvatska zvezda

Toni Cetinski ušao i počeo da peva rođendansk­u pesmu, a slavljenic­i Nađa i Andrija zajedno su uz stihove “Happy birthday” oduvali svećice sa rođendansk­e torte. Odamah potom na scenu je izašao Toni koji je doveo atmosferu do usijanja, a tokom čitave večeri pored svojih hitova izvodio je pesme sa prostora bivše Jugoslavij­e. Odmah nakon toga na scenu je izašao legendarni Kiki Lesendrić, pozdravio

sve goste, slavljenic­i čestitao rođendan i poručio: “Nađa srećan ti rođendan, srećan sam da posle toliko godina vidim da si izrasla u divnu devojku. Za sve one koji ne znaju, ja sam krstio Nađu i dao joj ime na rođenju. Za mene je ovo poseban dan”, rekao je Lesendrić pred pristunim gostima. Potom je zapevao dobro znane hitove, a zvanice su njegov potez pozdravile aplauzom. Sudeći po snimcima koje su objavljeni na društvenim mrežama, slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, a gosti su bili više nego oduševljen­i kako muzičkim perfomanso­m, tako i sjajnom zabavom i energijom koja je trajala tokom čitave večeri.

CETINSKI JE ZAPEVAO ROĐENDANSK­U PESMU, A NAĐA I BRAT BLIZANAC SU ODUVALI SVEĆICE S TORTE

 ?? ??
 ?? ?? žurka za pamćenje trajala je do duboko u noć
žurka za pamćenje trajala je do duboko u noć
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia