Blic

LAKŠE SE IGRA KAD STANKOVIĆ BODRI

-

Dejan Stanković i Masimilija­no Alegri, treneri Sampdorije i Juventusa, prvi su čestitali Đokoviću pobedu protiv Cicipasa - 6:4, 7:6 na startu finalnog turnira u Torinu. Novak je, očekivano teško, izašao na kraj sa Grkom kog je dobio deveti put zaredom.

- Teren u Parizu je bio brži nego prošle godine, a ovde vas još više izvlače dobri servisi. I nadmorska visina utiče na to. Nije lako kontrolisa­ti servis i nije lako napraviti brejk. Večeras je ključ bio prvi gem, a uspeo sam da budem smiren u najbitniji­m trenucima - rekao je Đoković. On danas u 14 sati igra sa Andrejom Rubljovom u meču koji pobedniku može da donese plasman u polufinale. Rubljov je bio bolji od Medvedeva sa 2:1.

- Rubljov se sjajno borio. Imao je mnogo šansi da meč završi u dva seta, mislim da je vodio 5:2 u prvom setu i imao set lopte u taj-brejku, ali Medvedev je tada pokazao zašto je mentalno jedan od najboljih igrača. Čestitam Rubljovu, igrao je veoma dobro u taj-brejku trećeg seta, pogađao je vinere. Velika pobeda za njega - dodao je Đoković.

 ?? ?? stanković i alegri sa đokovićem u torinu
stanković i alegri sa đokovićem u torinu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia