Blic

NE ZNAMO OTKUD ĆERKA U KOLIMA S STARIJIM MUŠKARC

Srpska reprezenta­tivka (15) povređena u udesu, v Petnaestog­odišnjakin­ja koja je povređena u strahovito­j nesreći koja se dogodila u noći između srede i četvrtka u Novom Sadu, u kojoj je nastradao vozač automobila Muarem Bekajdari (35), nalazi se van životn

- ZLATKO ČONKAŠ

Do nesreće je navodno došlo kada je Muamer zbog neprilagođ­ene brzine na mokrom kolovozu izgubio kontrolu nad vozilom

Ona je juče operisana u Institutu za zdravstven­u zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, saznaje “Blic”. Roditelji povređene petnaestog­odišnjakin­je zahvaljuju Bogu što im je ćerka preživela ovu strahovitu nesreću i još ne znaju šta je radila sa pokojnim tridesetpe­togodišnji­m Muamerom u kolima.

- Sreća u tako strašnoj nesreći je što je zadobila “samo” prelom ruke i ona je na programu za operaciju. Još malo se ugruvala, udarila je grudni koš sa leve strane ali na sreću nije u životnoj opasnosti i nadamo se da će se brzo oporaviti - rekla je za “Blic” majka povređene devojčice.

OTIŠLA S DRUGARICOM U GRAD

Kaže i da njoj i suprugu nije jasno kako se našla u kolima sa pokojnim Muamerom koji je toliko stariji od nje te da čekaju da policija obavi istragu tim povodom.

- Koliko znamo, on je prijatelj njene drugarice, pa samim tim i njen poznanik, ali ne znamo otkud ona zajedno s njim u kolima i to sama. Nismo ni stigli da pričamo sa ćerkom o tome. Znamo samo da je otišla sa drugaricom u grad i javila nam se kasnije da idu nešto da jedu. Posle toga su navodno otišli još negde i pretpostav­ljamo da ju je Muarem vozio kući, a da je drugarica ostala sa momkom i da se verovatno sa njim vraćala kući. Tako smo nešto načuli, ali nemamo prave informacij­e. Takođe, nismo znali da je Muarem imao toliko godina tako da nam je još čudnije zašto je pristala da ide sa njim sama. Ona je tinejdžerk­a i kao i svi u tim godinama ima svojih bubica, ali je dobro dete. Neka joj ovo bude za nauk da pazi u buduće s kim se druži i s kim seda u kola - priča nam uzrujana majka.

VRHUNSKA SPORTISTKI­NJA

Prijatelji povređene petnaestog­odišnjakin­je imaju samo reči hvale za nju i takođe im nije jasno kako se zadesila u kolima sa Muamerom.

- Ona je divna devojka, dobra drugarica i vrhunska sportistki­nja koja nastupa za reprezenta­ciju Srbije u savateu. Nikada sa njom nije bilo nikakvih problema pa je i nama čudno zašto je sela u kola sa tim muškarcem. Nadamo se da će se brzo oporaviti - priča nam jedan prijatelj povređene

devojke.

MUAMER IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM

Telo Muamera Bekajdarij­a prebačeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu, gde će, između ostalog, biti urađene toksikološ­ke analize kako bi se utvrdilo da li je vozio pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata, što bi dodatno rasvetlilo nedoumice o tome kako se desila ova strašna nesreća.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se u noći između srede i četvrtka oko 2 časa i 20 minuta na Bulevaru Jovana Dučića ispred broja 33 u Novom Sadu. Kako nezvanično saznaje “Blic”, do nesreće je došlo zbog neprlagođe­ne brzine kretanja na vlažnom i klizavom kolovozu te je Muamer izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza u levu stranu, udario u ivičnjak, a zatim u plastični

 ?? ??
 ?? ?? Devojčica je zadobila prelom ruke i udarila je grudni koš, ali nije u životnoj opasnosti
Devojčica je zadobila prelom ruke i udarila je grudni koš, ali nije u životnoj opasnosti
 ?? ?? vozač muamer bekajdari (35) preminuo je na licu mesta
vozač muamer bekajdari (35) preminuo je na licu mesta

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia