Blic

SRBIN PRONAĐEN MRTAV U ŠPANIJI, TELO PLUTALO REKOM

-

Telo Srbina Miladina jovkovića rakićevića (59) pronađeno je prekjuče kako pluta rekom u mestu Kangas de Onisa.

Njegovo beživotno telo pronađeno je oko 9.15 ujutru od strane službenika Civilne garde koji je slučajno prelazio preko mosta. Kako se navodi, leš se nalazio nizvodno od Rimskog mosta i na to područje odmah su izašli pripadnici civilne garde i lokalne policije.

Nakon uviđaja, telo je izvučeno na obalu, da bi odatle bilo prebačeno u Institut za pravnu medicinu u Ovijedu radi obdukcije.

Kako prenose španski mediji, od trenutka kada je izašao iz kuće do pronalaska leša u reci, prošlo je nekoliko sati. Prema pisanju lista “El Komersio” Rakićević je bolovao od bolesti neurodegen­erativnog sistema, odnosno od neizlečive bolesti nervnog sistema. Prema rečima prijatelji­a i komšija, pred smrt se ponašao čudno usled bolesti, te im je povremeno delovao kao druga osoba. Istragom je utvrđeno da se ne radi o ubistvu.

“Bio je veoma vredna osoba. U Kanikasu je radio i kao fizički trener i kao trener za niže kategorije, uvek je bio vezan za sport”, rekao je bivši predsednik fudbalskog kluba Ramon Hevija u razgovoru za lokalne medije.

U braku sa Laurom Valdes, Miladin je dobio troje dece.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia