Blic

NAJDRAŽA MI JE MAMINA ČESTITKA

- A. Ivanović

Pevačica retko kada ulazi u kuhinju i ne oseća inflaciju na koju se svi žale. Poznato je da Marija Šerifović voli hranu iako je trenutno na dijeti, ali u kuhinju ne zalazi. Pevačica kaže da na nju inflacija ne utiče jer u njenoj porodici ima samo jedna domaćica.

– Ne, majka moja je ta koja ide po prodavnica­ma, ne idem i ne razumem se, nisam domaćica i uvek će to biti samo Vera. Kuvamo zajedno, to svi vidite kako prolazi, ali je ona zadužena za to – rekla je Marija, koja je nedavno proslavila 38. rođendan, i najdraža čestitka bila je mamina.

– Uvek i zauvek je moja majka. Ona ima svoje želje i čestitke. Ta je najznačajn­ija. Jesam prekršila jer je pravila moju omiljenu tortu, pojela sam dva, tri zalogaja – istakla je pevačica.

Ona dodaje da će za sledeći koncert prekršiti dijetu.

– Nisam nervozna, jeste teško, ali to je jedna od najpametni­jih odluka, da trajno promenim navike. To ne znači da kada otputujem, ne postoji trik ni karakter koji će me sprečiti da uživam u svim specijalit­etima, bez problema, možda se čak i radujem što ću prekršiti. Pevačica ima armiju fanova, čije poklone čuva.

– Da, imam toliko pandi da više ne znam šta da radim sa njima, poklanjali smo ih nekoj deci. Postoje lepe uspomene, stvari i pisma koja čuvam - istakla je ona.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia