Blic

Miljana dala Ivanu starateljs­tvo nad sinom

Nakon što su u rijalitiju “Parovi” napravili dete, nakon čega su se svađali i kleli, Kulićeva je promenila odluku kada je u “Zadruzi” videla Marinković­a i Željka da se igraju.

- LOLA STOJANOVIĆ

Miljana Kulić i Ivan Marinković već dugo nisu u dobrim odnosima, i samim tim on nije viđao njihovog sina Željka. Ipak, do njihovog upoznavanj­a je napokon došlo i to u rijalitiju, a Miljana i njena porodica nisu krili radost zbog toga.

- Pao mi je kamen sa srca, jako sam oduševljen­a kakav pristup Ivan ima sa Željkom. Sada imam poverenja u Ivana da pustim Željka za vikend sa njim. Značilo bi mi da dobije starateljs­tvo, i to će biti. Najemotivn­ije mi je bilo kada sam videla Željkovu sreću, a ni ne zna da mu je tata - rekla je Miljana i dodala:

– Drago mi je što je njegova verenica Jelena spustila loptu, izvinjavam joj se što sam je vređala. Prijatno sam iznenađena, dosta mi je svađa. Ne treba da se razmišlja o tome, sada sve treba da bude lepo. Nikada nije kasno da se promene mnoge stvari, Željko tek sada postaje svestan nekih stvari i iskreno

mislim da izgubljeno vreme može da se nadoknadi.

Ivan je pričao preplavlje­n emocijama.

- Video sam ga skoro, ali sam nekako imao utisak kao da nikada nismo ni bili razdvojeni. Potrudio sam se da mi to ne bude glavni razlog mog učešća ovde. Znam da nema šta više loše da se desi kada smo on i ja u pitanju. Bio sam svestan okolnosti koje su donele sve ove godine. Juče sam rekao da sve ide sa iskustvom. Koliko sam tokom života bio brzoplet - započeo je Ivan i dodao:

– Siguran sam da ništa ne može da pokvari njegov i moj odnos. Ne treba da pričam kakav ću ja imati odnos sa

PAO MI JE KAMEN SA SRCA. NAJEMOTIVN­IJA SAM BILA KADA SAM VIDELA DA JE ŽELJKO SREĆAN, A I NE ZNA DA MU JE ON TATA

Miljanom, Marijom ili Sinišom. Što on bude stariji, sve će biti manje važno. Svi treba da živimo svoje živote.

Miljanin otac Siniša ispratio je sve i kako kaže, nije mogao da obuzda osećanja.

- Pogledao sam, suze su mi pošle od emocija i sreće – rekao je Kulić, a na pitanje da li misli da će se nakon ovoga slegnuti strasti između Ivana, Marije i Miljane, dodao je:

- Voleo bih, ali ne znam. Malo sam iznenađen zbog svega ovoga. Srećan sam zbog Željka, doživeo je da upozna oca. Koliko mi Ivanu nismo davali da vidi dete, to se sada videlo. Nismo igrali nikakav rijaliti. ■

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia