Blic

ZBOG LJUBAVI BIH SE PRESELILA NA SELO

- J. Ilić

Glumica kaže da je spremna zbog sreće da žrtvuje mnoge stvari, pa i to da grad zameni ruralnim delom.

GLUMICA NINA SENIČAR dobila je glavnu ulogu u seriji “Popadija“koja će se prikazivat­i na “Prvoj televiziji”. Ona na samom početku ističe da postoje sličnosti između nje i njenog lika Dese, kao i to da bi se žrtvovala zbog ljubavi.

- Zbog ljubavi bih se preselila na selo. Uradila bih to bez dvoumljenj­a - ističe Nina za “Blic“, a onda otkriva kako su tekle pripreme za novi projekat.

- Imali smo dva meseca da se spremimo i snimimo seriju. Dali smo sve od sebe i mislim da će publika da oseti energiju koja se stvorila među nama. Uspećemo sigurno da to prenesmo i na male ekrane jer smo projekat radili sa puno duše. U isto vreme je bilo lepo, ali i veoma naporno. Nadamo se nastavku i novoj sezoni - govori Seničar.

Prema njenim rečima, najveći deo pripreme je uradila kada je imala audiciju.

- Bilo mi je dovoljno jasno kakva je Desa ličnost. U epizodama su bile razne situacije. Neke stvari su bile lakše, neke teže. Zajedničko nam je to što je Desa osoba koja je živela u inostranst­vu i obe smo Škorpije u horoskopu - izjavljuje Nina i za kraj otkriva da joj je kod uloge najbitnije to da je dobar scenario kako bi prihvatila ponudu.

- Isključivo mi je bitan dobar scenario i projekat. Kada je to dobro, sve drugo mi pada u drugi plan. Volim kada radim srpske projekte u Srbiji. Ova godina je stvarno bila divna za mene - zaključuje Nina Seničar.

 ?? ??
 ?? ?? Zbog supruga Nina živi Na relaciji srbijaamer­ika
Zbog supruga Nina živi Na relaciji srbijaamer­ika

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia