Blic

VENČALI SE TAJNO, A ONDA SLAVILI DO ZORE

Nikola Rađen i Milica Ristić zakleli se na večnu ljubav u Hramu Svetog Save Bivši vaterpolis­ta Nikola Rađen je izgovorio sudbonosno “da” svojoj izabranici Milici Ristić, a intimno slavlje su priredili u jednoj beogradsko­j kafani.

- JOVAN ILIĆ

Milica i Nikola su izgovorili sudbonosno “da” u Hramu Svetog Save, nakon čega je usledilo veselje za najbliži krug prijatelja. Trudna mlada je blistala u elegatnoj venčanici, dok se Nikola odlučio za klasično crno odelo.

Nakon crkvenog venčanja, njih dvoje su slavlje nastavili u jednom prestoničk­om lokalu gde su ostali do ranih jutarnjih časova.

Milica i Nikola su se samo pre dve nedelje verili i s nestrpljen­jem očekuju da dobiju sina. Oni su za veridbu imali posebnu želju, a to je da sudbonosno “da” izgovore u manastiru Draganac u Gračanici, za šta nažalost nisu dobili dozvolu.

U vezi s tim oni su rešili da se venčaju na ovom svetom mestu.

„Možda nije klasična fotografij­a sa veridbe, gde se okači prsten i napiše ‘I said yes‘, ali ništa kod nas nije klasično i uobičajno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim i zbog toga želim da se zahvalim našim prijatelji­ma, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravn­om i fenomenaln­om danu“, napisala je tada pevačica i Rađenova izabranica na društvenoj mreži Instagram.

Nikoli Rađenu je ovo, podsetimo, drugi brak. U prvom braku sa pevačicom Anom Kokić dobio je dve ćerkice, Teu i Ninu.

Vaterpolis­ta je nedavno govorio na tu temu i otkrio kako funckioniš­e njegov odnos sa bivšom suprugom Anom.

- Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu i sporazumno se razveli. Ana je divna majka i veliki borac rekao je Nikola. U medijima se spekulisal­o o njihovom braku, a u nekoliko navrata pisalo se da je vaterpolis­ta navodno bio neveran. Rađen, međutim, tvrdi da takvih skandala nije bilo.

- Za ljubav treba dvoje, ali i za razvod, tako da krivica je obostrana - istakao je on. Vaterpolis­ta je posle kraha braka sa Anom sreću pronašao pored mlade pevačice Milice Ristić, s kojom je pre braka bio u vezi više od godinu i po dana.

Kako je tada otkrio, njegova bivša i sadašnja supruga su u kontaktu.

- S Milicom mi je ljubav baš onakva kakva meni prija. Ana i Milica se znaju, čuju se, njih ćeš morati da pitaš kako komunicira­ju, ja se u to ne mešam - naglasio je Rađen tada i dodao:

- U poslednje vreme najviše sam posvećen ćerkama i najveća sam im podrška jer su aktivno počele da igraju odbojku, koja ih jako privlači, tako da imaju i moju i Aninu podršku. Intimno voleo bih da jednog dana dobijem i naslednika - zaključio je Nikola Rađen za domaće medije.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia