Blic

Perjana jakna I za ski-stazu i za grad

- SOFIJA KUZMANOVIĆ

Ništa ne greje tako lepo i ne daje osećaj ušuškanost­i kao perjana jakna. Odavno su sa ski-staza sišle u centar grada, a iz godine u godinu sve su smelije i ženstvenij­e, pa ozbiljno prete da ugroze kaput, koji je nekad bio nezaobilaz­an komad za poslovne i svečane prilike.

Jarke boje za dobro raspoložen­je

Kad se vratite sa zimovanja, istu jaknu slobodno ponesite uz pantalone interesant­nog kroja. Da date celoj kombinacij­i ležerniji prizvuk, na glavu stavite pletenu kapu. Ako imate smelosti, jarka boja jakne je naš predlog.

Nek malo zasija

Duge jakne garantuju da će vam čitav dan biti toplo, a metalik boja da ćete izgledati atraktivno. Tek da ne bude previše sportski, dodajte kačket koji je nezaobilaz­an detalj na profilima svih poznatih modnih influenser­ki.

Isprobajte prsluk

 ?? ?? Mini voli maksi Dođosmo i do proporcije. Što manje vizuelno sečete figuru horizontal­no, to ćete delovati više. Uz ultramoder­ne i nezaobilaz­ne kratke puf jakne ponesite romantičnu midi ili maksi haljinu ili pantalone.
Zimska kraljica Pošto smo pravilo da se bela boja ne nosi zimi odbacili, možemo sa uživanjem da nosimo jednu takvu perjanu jaknu. Za dašak šika izaberite onu sa štosnim džepom ili dodajte neki kaiš.
Prsluci su jedan od glavnih trendova sezone, u svim oblicima i od svih materijala. Perjani možete da nosite i tokom jeseni i proleća, a zimi dodajte debeli džemper i recimo kožnu jaknu.
Mini voli maksi Dođosmo i do proporcije. Što manje vizuelno sečete figuru horizontal­no, to ćete delovati više. Uz ultramoder­ne i nezaobilaz­ne kratke puf jakne ponesite romantičnu midi ili maksi haljinu ili pantalone. Zimska kraljica Pošto smo pravilo da se bela boja ne nosi zimi odbacili, možemo sa uživanjem da nosimo jednu takvu perjanu jaknu. Za dašak šika izaberite onu sa štosnim džepom ili dodajte neki kaiš. Prsluci su jedan od glavnih trendova sezone, u svim oblicima i od svih materijala. Perjani možete da nosite i tokom jeseni i proleća, a zimi dodajte debeli džemper i recimo kožnu jaknu.
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia