Blic

Uz „plave cene“do povoljnije nabavke

-

Promišljen­om i dobro isplaniran­om kupovinom mogu se ostvariti primetne uštede u kućnom budžetu, a da prilikom odabira proizvoda nije neophodno praviti kompromis sa kvalitetom.

Upravo ovakva kupovina može se obaviti praćenjem „plavih cena“istaknutih na brojnim artiklima u svim Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&go prodavnica­ma. Reč je o kvalitetni­m, a cenovno pristupačn­ijim proizvodim­a privatne robne marke trgovinsko­g lanca Delez Srbija.

Cene ovih artikala su uvek niske i menjaju se na sedmičnom nivou. Tako kupci u ovoj nedelji u Mega Maxi i Tempo hipermarke­tima mogu da pronađu kilogram smrznutog žu-žua po ceni već od 210 dinara, 200g mlečne čokolade sa seckanim lešnicima od 200 dinara, tunjevinu u biljnom ulju 3x80g od 360 dinara, litar soka od jabuke od 85 dinara, testeninu fusili 400g od 110 dinara, troslojni kuhinjski ubrus 2/1 od 150 dinara.

Među navedenim artiklima može se nabaviti sve što je neophodno jednom domaćinstv­u, počev od osnovnih životnih namirnica do slatkiša, delikatesa, sokova, pa sve do tečnih sapuna, toalet papira ili sredstva za higijenu.

Ukupno u ovom asortimanu ima više od 800 proizvoda dostupnih po „plavim cenama“- cenama koje štede kućni budžet.

U kompaniji Delez Srbija ističu da upravo artikle privatne robne marke ovog trgovinsko­g lanca karakteriš­e najbolji odnos cene i kvaliteta. Najpoznati­je među njima su MAXI, Premia, Delhaize, Nature’s Promise, kao i brend Od naše zemlje.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia