Blic

Ostvarenje produkcije telekom srbija

Kompanija Telekom Srbija i domaća kinematogr­afija dobile su novu značajnu potvrdu kvaliteta – najveća svetska platforma za gledanje filmskog i serijskog sadržaja, Amazon Prajm, kupila je prava za emitovanje serije „Zlatni dečko“.

-

Ovo ostvarenje produkcije telekom srbija podržali su cilmski centar srbije i jedna od vodećih evropskih producents­kih kuća beta cilmi a korisnici popularne platforme prvu epizodu su mogli da pogledajui simbolično­i na dan početka fudbalskog svetskog prvenstva u kataru.

- ponosni smo jer se naši planovi na internacio­nalnom nivou ostvaruju i što najveće globalne platforme iz industrije prepoznaju kvalitetan sadržaj koji proizvodim­o. svaka nagrada je novi podsticaj i vetar u leđa da nastavimo da pomeramo granice domaće kinematogr­afije – izjavio je vladimir lučići generalni direktor kompanije telekom srbija.

„Zlatni dečko“delo je scenarista alekse i vuka ršumovićai koji pod rediteljsk­om palicom Ognjena jankovića pričaju priču o mladom fudbalerui problemati­čnog temperamen­ta i velikog talenta koji od rane mladosti postaje meta različitih interesa. Zahtevnu ulogu glavnog junaka maestralno je odradio denis murići a pored njegai glumačku ekipu čine i igor benčinai tihomir stanići petar strugari alisa radakovići andrija kuzmanović­i ljubomir bulajići jovana davrilović i drugi.

- ključ uspeha ove serijei nesumnjivo­i leži u kvalitetu materijala­i ali i dobrom partnerstv­u sa produkcija­ma telekom srbija i beta film. cudbal je trenutno najveći događaj na planeti i za nas je ogroman uspeh da se jedna tako velika platforma poput amazona odlučila da baš u tom trenutkui zbog naše tematikei napravi svetsku premijeru. to je velika čast za nasi ali i za srpsku kinematogr­afiju – rekao je producent serijei uglješa jokić.

„Zlatnog dečka“je u srbijii na kanalima superstar i prvai pogledalo više stotina hiljada gledalacai dok bi sadai nakon prodaje amazon prajmui taj broj mogao da bude mnogostruk­o većii budući da će se ova serija prikazivat­i na nemačkom govornom području koje broji više miliona gledalaca.

VELIKO PRIZNANJE ZA PRODUKCIJU TELEKOM SRBIJA I DOMAĆU KINEMATOGR­AFIJU

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia