Blic

KADA SAM BILA NEPOZNATA,ZVALI SU ME SARA DŽO

Mlada umetnica je osvojila srce publike tokom učešća u takmičenju “Prvi glas Srbije”, ali kaže da joj nisu svi odmah zapamtili ime

- ALEKSANDAR DOJKIĆ

Sara Jo godinama je aktivna na muzičkoj sceni i broji veliku publiku, iako je tako odmah bilo od početka, pojedini nisu zapamtili njeno umetničko ime, što joj je ostalo urezano u sećanje.

- Radio će za izvođače zauvek imati posebnu težinu i priznanje. Sećam se kada je prvi put puštena moja pesma jer su pogrešno izgovorili moje ime, numeru “Zauvek” su najavili kao Sara Džo - rekla je pevačica kroz smeh, koja već duže vreme uživa u vezi sa Žigom Sotlarom.

- Među prvima on sazna stajling kada negde idem, uvek podelim sa njim. Sada sprema turneju sa Jelenom Rozgom, pa ja njega posećujem malo češće - istakla je Sara, koja mu je nedavno napravila iznenađenj­e za rođendan.

- Taj snimak govori apsolutno sve, pomogli su mi njegovi prijatelji u tome, nije očekivao, dva minuta pre toga me je zvao, slagala sam da izvodim Noru u

Zbog Žigine saradnje sa Rozgom, zanimalo nas je da li će Sara možda ostvariti saradnju sa poznatom pevačicom.

- Postoji mnogo velika ljubav i poštovanje, pratiću ih na koncertu, možda jednog dana i bude dueta. Nisam imala prilike da je toliko puta vidim uživo, često se čujemo preko Instagrama zbog kučića koji nas spajaju - rekla je Sara, koja nije veliki poznavalac fudbala:

- Volim da pratim sport, ali se najmanje razumem u fudbal, drago mi je kada osvojimo nešto ili napravimo dobar rezultat. Fudbaleri me nisu zvali da im pevam.

Sara kaže da su joj prijatelji pomogli da iznenadi dečka, kod koga sve više boravi u Sloveniji jer on sada ima puno obaveza

 ?? ?? Pevačica kaže da pamti vreme kada je počinjala i najave u kojima su joj grešili ime, pa to nikada nije zaboravila
šetnju - rekla je kroz smeh, a na pitanje novinara da li razmišlja o udaji, kratko je odgovorila:
- Mnogo se priča o tome. Degutantno mi je da pričam na tu temu.
Pevačica kaže da pamti vreme kada je počinjala i najave u kojima su joj grešili ime, pa to nikada nije zaboravila šetnju - rekla je kroz smeh, a na pitanje novinara da li razmišlja o udaji, kratko je odgovorila: - Mnogo se priča o tome. Degutantno mi je da pričam na tu temu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia