Blic

KUPUJEM I NA AKCIJI

Pevač kaže da kada mu se nešto dopadne, nije bitno da li je jeftino ili skupo

- J. Ilić

IAKO STALNO NASTUPA i dobro zarađuje, Stevan Anđelković kaže da i on voli da nešto plati jeftinije. Pevač je i ovog puta bio iskren, a osvrnuo se i na ljubavni život kume Milice Todorović.

- Šoping me ne opterećuje, ne razgledam radnje i nemam momente kada moram nešto da kupim. Naravno da kupujem na popustu, svi vole da plate jeftinije. Bitno je da mi se nešto dopadne, nebitno koja je cena.

Cipele i jakne su moj fetiš - rekao je Steva, koji je zbog muzike propustio vojsku.

- Nisam služio vojni rok, jedno vreme sam želeo da idem. Mislim da sam poslednja generacija koju su slali, zvali su me kada sam tek započeo karijeru i tada sam mnogo putovao. To je dobro za svakog muškarca istakao je pevač, te se nadovezao na početak karijere i “Zvezde Granda”.

- Sada je to dosta ozbiljnije, bili smo maltene u sklopu emisije “Grand šou”, imali smo manje prostora. Oblačili smo ko je šta imao, sada je to drugačije.

Mladim pevačima danas je mnogo teže, nego nama tada. Prošli smo te mnogobrojn­e audicije, od nekoliko hiljada kandidata sam bio među njih pet - rekao je Steva i dodao:

- Ne postoje stroži i blaži članovi žirija, svako daje svoje mišljenje što je dobro, i imaju različite ukuse. Svi su stručni i merodavni. Sada su malo napravili rijaliti, mi smo tada pevali i ljudi su voleli da nas čuju. Viđam se sa ljudima koje volim iz takmičenja, a to su Darko Filipović, Nemanja Nikolić, Kapor, Milica Todorović je porodica.

Stevu smo pitali da li ga muškarci zapitkuju za kumu.

- Ne treba ja da joj tražim dečka, mora da se opusti, mnogo radi i putuje. Kada je van bine, onda se odmara ili je kod kuće, da izlazi u grad, možda bi i upoznala nekoga. Ima mnogo udvarača, ali ne daje šansu da se tu nešto desi. Moji prijatelji uglavnom kada pitaju za nju, to rade sa dosta poštovanja. Dopada se muškarcima, jedna je od najlepših sa naše scene - istakao je pevač i dodao da nema mesta pomirenju sa Petrom Strugarom:

- Ostali su dobri drugari, on je super lik. Ne znam da li postoji šansa da se pomire, mislim da se to neće desiti, morate njih da pitate.

Nisam služio vojni rok, zvali su me kada se mnogo putovalo i tek sam započeo karijeru. To je dobro za svakog muškarca, kaže pevač

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia