Blic

Ne lumpujem u kafani

Pevačica kaže da je zanemarila noćne izlaske i posvetila se bitnijim stvarima.

- A. Dojkić

IAKO TAKO NE izgleda, Aleksandra Radović ima 48 godina i, kako kaže, više ne živi kao devojka. Noćni izlasci su deo njene prošlosti jer više nije u tridesetim, sada ima ćerku i druge prioritete.

- Možda sam i previše van izlazaka i života. Za sve postoji vreme, kada imaš 20, 30 godina, tada smo izlazili, ali u kasnijim godinama, vreme se posvećuje porodici, i nekim drugim stvarima koje su važnije. Nisam noćni tip, ne naručujem pesme u kafani - rekla je Aleksandra, koja je kao i mnogi ljudi već u prazničnom raspoložen­ju.

- Pripremamo se celog decembra na Božić, sve je usmereno ka tom najradosni­jem prazniku - istakla je pevačica, koju smo sreli na rođendanu Naksi radija, te smo je pitali da li se seća kada je svoju pesmu prvi put čula na talasima neke stanice.

- Čudan je osećaj kada slušate svoj glas, zvuči strano, tuđe. Ne mogu da se setim tog prvog puta, ali je verovatno osećaj bio takav - rekla je i dodala:

- Radio slušam od srednjoško­lskih dana, dok smo spremali kontrolne i vežbali, uvek smo imali kasetofon, to mi je bila veza, učenje i radio, i neki rani večernji sati.

Možda sam i previše van izlazaka i života. Za sve postoji vreme, kada imaš 20, 30 godina tada smo izlazili, ali u kasnim godinama vreme je za porodicu

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia