Blic

UGAŠEN POŽAR U CENTRU BEOGRADA

- U zgradi U Ulici kralja

Milana 31, na Cvetnom trgu, u Beogradu juče je izbio požar, u kojem su izgorele dve sobe jednog stana, a kako smo nezvanično saznali, vatrogasci su u stanu zatekli uključen šporet. Požar je izbio nekoliko minuta posle podneva, a na teren su odmah bila upućena četiri vatrogasna vozila i dvadeset jedan vatrogasac. Požar se desio u zgradi Medicine rada Srbije.

Požar je ubrzo ugašen, a po rečima našeg reportera sa lica mesta, ostalo je samo jedno jedno vatrogasno vozilo radi predostrož­nosti, a kako se nalazilo na kolovoznoj traci, u ovom delu grada stvarala se manja gužva, odnosno saobraćaj je bio usporen.

Kako je javio naš repoter, spolja se nisu videli ni vatra, ni dim. inače, prema jednoj verziji komšiluka, unutra je bilo ljudi, odnosno dve žene, a prema drugoj verziji, stan je bio prazan. Za sada još nije poznato da li ima teže povređenih, a kako smo saznali na licu mesta, jedna starija žena od oko 70 godina žalila se da se nagutala dima, ali nije bilo potrebe za njenom hospitaliz­acijom.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia