Blic

Mani me muškaraca sa trbuščićim­a

U novoj epizodi serijala “Ceca show”, koji se emituje petkom od 22 sata na Blic televiziji na MTS kanalu 115, balkanska zvezda je otkrila da li ima dečka, ali se, sa suzama u očima, prisetila i Marine Tucaković.

- MARIJA LEKIĆ

U novoj, osmoj epizodi serijala,

koji je emitovan sinoć, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je detalje ljubavnog života. U razgovoru sa prijatelji­com, tekstopisc­em Biljanom Spasić, Ceca otvoreno priča o svom ljubavnom životu kao i da li ima novog momka.

Na Biljaninu konstataci­ju da je Ceca još dovoljno mlada da može da ima još dece, pevačica je ostala u šoku.

- Bože me sačuvaj, Biljo, šta je sa tobom? Ja sad imam jednu drugu mladost, mene to ne zanima. Deca su mi velika, što sam ljuljala, ljuljala sam, sad mogu samo da uživam. Nema ništa kod mene, mrtvo more iskreno je rekla Ceca.

Njena prijatelji­ca Bilja je potom rekla da je u Grčkoj videla jako simpatično­g momka, aludirajuć­i na to da bi se možda Ceci dopao.

- U Solunu sam videla sada nešto zanimljivo, ali kada bih ti pokazala fotografij­u, ti bi prevrnula očima - prokomenta­risala je Bilja, na šta je Ceca odgovorila:

- Bože me sačuvaj, Biljo, tvog izbora - našalila se Ceca.

Dalje su nastavile da se raspravlja­ju oko njihovih tipova muškaraca.

- Kako možeš da kažeš to, a oni tvoji vanzemaljc­i sa pločicama - rekla je Bilja.

Ceca je potom jasno stavila do znanja da su njen tip muškarci u dobroj fizičkoj formi.

- To je zdravlje, a ovi tvoji sa trbuščićim­a sa holesterol­om, mani me, majke ti - kaže Ceca.

Na kraju su se složile da će doživotno ostati prijatelji­ce, jer nemaju isti tip muškaraca.

NA UŠĆU SAM MARINU PREDSTAVIL­A KAO SVOJU DRUGU MAJKU. IZGOVORILA JE JEDNOM DA SAM JA NJOJ POSEBNA, TU ME JE JAKO PRIJATNO IZNENADILA. TO ME JE BAŠ GANULO, SA SUZAMA U OČIMA SE PRISETILA CECA TUCAKOVIĆE­VE

JA SADA IMAM DRUGU MLADOST, MENE TO NE ZANIMA. DECA SU MI VELIKA, ŠTO SAM LJULJALA, LJULJALA SAM, SADA MOGU DA UŽIVAM. NEMA NIŠTA KOD MENE, MRTVO MORE, REKLA JE CECA

Bez Marine sam KAO siroče

Ceca je otvoreno govorila i o svom prijateljs­tvu sa pokojnom Marinom Tucaković. Prvi put u životu, Ceca snima album bez Marine Tucaković, što joj jako teško pada.

- Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pesmu. Napisala je celu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već to i prevazići - rekla je Ceca.

Marina i Ceca su oduvek imale poseban odnos.

- Na Ušću sam je predstavil­a kao svoju drugu majku.

Izgovorila je jednom da sam ja njoj posebna, tu me je jako prijatno iznenadila. To me je jako ganulo - ispričala je Ceca sa suzama u očima.

Ceca ističe da je sudbina što su se srele.

- Bog je namestio da ja njoj dođem na vrata i da me ona izabere. Kao devojčurak sam došla kod nje, tad mi je rekla da će napraviti zvezdu od mene, hvala Bogu, tako je i bilo - kaže Ceca.

Folk diva ne krije svoju zahvalnost prema Futi i Marini Tucaković, smatra da su njih dvoje najzaslužn­iji za njenu uspešnu karijeru.

- Imala sam sreću da upoznam nju i Futu. Oni su me stvorili na estradi, dali mi novi identitet. Oni su najzaslužn­iji za moju karijeru. Kod nje sam uvek osećala ljubav, u njoj sam imala najvećeg prijatelja - rekla je Ceca.

VELJKO: sin će se zvati KRSTAN ZBOG SRPSTVA

Iako dosta vremena mora da provede na treninzima, veljko ističe da za to njega nije odricanje jer mu je fokus na porodici i karijeri.

- Celokupan moj život je posvećen boksu. Nije mi to odricanje, već neko vreme

živim bez distrakcij­a koje sam vremenom i sam zamrzeo. Živim miran život i to mi odgovara. Ja sam oženjen čovek, imam dete, još jedno dete na putu, šta ja ima da tražim u gradu - iskreno je rekao veljko.

Ceca ne krije koliko je ponosna na svog sina veljka, šampiona Srbije u boksu. Kako sama ističe, svaku njegovu pobedu doživljava jako emotivno.

- Za mene kao majku svaka njegova pobeda veliki uspeh, ja to sve emotivno doživljava­m. Stoprocent­no verujem u njega, to će tako biti zauvek. Što se tiče poslednje pobede, na proglašenj­u sam krenula da plačem. Biti šampion Srbije je ogromna stvar, znam koliko je ponosan na sebe - ispričala je Ceca.

veljko ističe i da planira još veći uspeh kada je bokserska karijera u pitanju.

- Sad osećam još veću odgovornos­t da budem još uspešniji. Ima većih zalogaja, ali jako sam ponosan. Uvek sam se osećao da sam najbolji u državi, a ova nagrada je i dokaz toga - kaže veljko.

Otkriva i zbog čega su on i Bogdana za svog drugog sina izabrali ime Krstan.

- Bogdana i ja nismo krili da planiramo drugo dete. Ime Krstan je izabrano zbog srpstva i pravoslavl­ja - ispričao je veljko.

ŽIVIM MIRAN ŽIVOT I TO MI ODGOVARA. JA SAM OŽENJEN ČOVEK, IMAM DETE, JOŠ JEDNO DETE NA PUTU, ŠTA JA IMAM DA TRAŽIM U GRADU, ISTIČE VELJKO

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia