Blic

Milićevića na pešačkom udario kombi

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević primljen je u bolnicu sa teškim povredama zadobijeni­m u nesreći.

- EKIPA “BLICA”

On je odmah primarno zbrinut, dijagnosti­kovan i nakon konsultaci­je sa hirurzima iz Kragujevca tokom noći je transporto­van u Kliničko-bolnički centar Kragujevac. Prema nezvanični­m informacij­ama, na čelnika paraćinske opštine je, dok je prelazio ulicu u Ćupriji, nešto posle dva sata iza ponoći, naleteo kombi koji se kretao velikom brzinom i oborio ga.

“Pacijent sa višestruki­m povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice hospitaliz­ovan je u Jedinici intenzivno­g lečenja Urgentnog centra UKC Kragujevac”, saznaje “Blic”.

Na prijemu, povređeni je kompletno klinički, laboratori­jski i radiografs­ki ispitan i pregledan od strane lekara različitih specijalno­sti. Trenutno stabilnih vitalnih parametara. U toku su kontrolni i dopunski dijagnosti­čki postupci - rečeno je za “Blic” u UKC Kragujevac.

Podsetimo, predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević primljen je u Opštu bolnicu Ćuprija sa višestruki­m teškim povredama zadobijeni­m u saobraćajn­oj nesreći u

NA ČELNIKA PARAĆINSKE OPŠTINE JE, DOK JE PRELAZIO ULICU U ĆUPRIJI NEŠTO POSLE DVA SATA IZA PONOĆI, NALETEO KOMBI KOJI SE KRETAO VELIKOM BRZINOM

tom gradu.

Prema nezvanični­m informacij­ama, na čelnika paraćinske opštine je, dok je prelazio ulicu u Ćupriji, nešto posle dva sata iza ponoći, naleteo kombi koji se kretao velikom brzinom i oborio ga.

Vozač je pobegao sa mesta nesreće, a Milićević je zadobio višestruke prelome rebara, karlice i povrede grudnog koša.

Kako RTS nezvanično saznaje, ćuprijska policija uhapsila je vozača kombija koji je udario Vladimira Milićevića.

 ?? ??
 ?? ?? MILIĆEVIĆ JE ZADOBIO VIŠESTRUKE PRELOME REBARA, KARLICE I POVREDE GRUDNOG KOŠA
MILIĆEVIĆ JE ZADOBIO VIŠESTRUKE PRELOME REBARA, KARLICE I POVREDE GRUDNOG KOŠA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia