Blic

KUMA OTKRILA: IMALA JE SIMPATIJE IZ ŠKOLE

-

Marijina kuma Maja Rakić Jevtić otkrila je u emisiji da je Šerifoviće­va znala od najranijeg detnjstva čime će se baviti, pa otkrila da je pevačica imala ljubavi u tom periodu.

- Te simpatije su bile vezane za ljude iz te sfere. Ne bih ta imena da pominjem, setiće se ona... A u srednjoj školi i u muzičkoj... i te ljude sam znala. Specifična je ona. Teško se njoj neko dopada - rekla je Maja koju je pre deset godina venčala Marija Šerifović. - Marija i ja se družimo više od trideset godina. Naše porodice su bile povezane, tako smo se i nas dve spojile. Išle smo u istu osnovnu školu i u srednju, ali ono što je zanimljivo je da nikada nismo bile u istom odeljenju, a nikada se nismo ni razdvajale. I odmori i eksurzije i zimovanja i letovanja... Mi smo sada kume zato što je mene i mog muža Mara venčala pre deset godina... - ispričala je kuma i dodala da posle Marijine mame Verice i možda još dvoje ljudi, ona najbolje poznaje pevačicu.

- Marija je drugačija. Ona je jedan veliki genijalac u smislu, za šta god da se zainteresu­je to nema brige da će biti perfektno odrađeno - rekla je iskreno Maja.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia