Blic

Tek rođena ćerka je operisana, sada se molimo za njeno zdravlje

Pevač i njegova supruga sa puno optimizma čekaju da njihova mezimica izbori svoju najvažniju životnu bitku posle operacije.

- FILIP JOVANOVIĆ

Supruga pevača Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Aleksandra Vasković, nedavno se porodila i na svet donela ćerku Helenu. Aleksandra se porodila 15. novembra, a kako kaže prošla je kroz težak period, jer je ćerka imala urođenu srčanu manu.

- Posle porođaja nas čeka period neizvesnos­ti i velikih izazova. Na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovlje­no je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatičn­o, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitiv­niji mogući ishod. I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada, ali o tome nekom drugom prilikom - rekla je

Aleksandra.

Prema njenim rečima njihova mezimica sada bije bitku.

- Sada se suočavamo sa definitivn­o najtežim periodom u našim životima, dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanj­u - zaključila je Aleksandra Vasković. Bojan i Aleksandra venčali su se 2015. godine i imaju šestogodiš­nju ćerku Anđelinu i trogodišnj­eg sina Mihajla, a važe za jedan od najskladni­jih parova na domaćoj estradi.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia