Blic

BIO SAM ZALJUBLJEN U ENU BEGOVIĆ

-

Tokom emisije Bane se dotakao i mladalački­h dana, te otkrio da je bio zaljubljen u Enu Begović, koja je, kako kaže, njega maznula.

- Tu priču znaju neke moje kolege jer sam se hvalio, ali nije pristojno da pričam na televiziji o tome - kroz smeh je rekao Bane Vidaković, a onda ipak nastavio:

- Bio sam mnogo zaljubljen u Enu Begović, koleginicu iz Zagreba. Ona je tada bila velika jugosloven­ska zvezda. Maznula me je na jednom Sterijinom pozorju. Ja sam bio druga godina, a ona je bila već velika zvezda. Već su je vojnici kačili po sobama. Skidala se gola u “Padu Italije”. Ja sam se zatalebao u nju kao klinac. Posle nedelju dana je pratim na novosadsko­j železničko­j stanici. Ona ide u Hrvatsku da snima neki partizansk­i film, sećam se, sa Milanom Štrljićem (Štrljom). Ona suze, ja suze, sve divno, krasno, posle tri dana čujem, ona tamo sa Štrljom. Kad meni Gaga Nikolić kaže: “Pa šta si ti mislio, poseduješ Enu Begović, pa nju vojnici kače po sobama, ona je svačija” kroz smeh je ispričao Bane.

Prema njegovim rečima, Ena je bila prava lafica.

- Kad god smo Boris Komnenić i ja dolazili u Zagreb, uvek su nas Furlanka i ona čekale - istakao je on.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia