Blic

Godina je dana od mog ličnog smaka sveta

Pevačica ne može da preboli Mrkinu smrt, a kako kaže voli ga još više jer joj je poklonio dane pune ljubavi i pažnje.

- F. Jovanović

PEVAČICA ANA BEKUTA

još ne može da prihvati da njenog dugogodišn­jeg partnera Milutina Mrkonjića nema.

- Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznico­m koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama - rekla je Ana.

Ona se prisetila i svih lepih trenutaka provedenih sa Mrkom.

„Hvala ti na bezbroj dela ljubavi. Hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život. Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatn­og života. Voli te Ana“, napisala je Ana na Instagramu.

Inače, dan nakon pomena, Ana Bekuta je dala Mrki čitulju. Kroz nekoliko reči je iskazala svoju najdublju bol koju oseća zbog njegovog odlaska.

„Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašnij­i za jednog tebe. Osiromašil­i smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra dela, za smeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si voleo. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih dela ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u večnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja“, stoji u čitulji.

“Još se nisam pomirila s tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj”, rekla je Ana

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia