Blic

BILA SAM NAIVNA U ŽIVOTU, ALI SAM UČILA NA GREŠKAMA

Pevačica naglašava da svaki pogrešan korak koji je ranije napravila je naučio kako više nešto ne treba uraditi i da sada uživa kako u poslu, tako i na privatnom planu.

- FILIP JOVANOVIĆ

Pevačica Nevena Božović publici je predstavil­a novu pesmu “Lalala” koju je kako kaže dugo priželjkiv­ala.

- Svaki izvođač će se složiti da nam uvek nedostaju pesme bržeg ritma na repertoaru i onda ako nemate dovoljno svojih, onda su tu uvek obrade domaćih i stranih izvođača. Priželjkiv­ala sam ovakvu pesmu. Negde je nastavak pesme “Ljubav u bojama” i tih osamdeseti­h koje sam predstavil­a prošle godine. Sličan je zvuk pesme “Jasno mi je”. Drago mi je što se desila ova pesma, odmah mi se svidela- rekla je za “Blic” Nevena Božović, koja u jednom trenutku u spotu skida šminku u potpunosti:

- Volim šminku, to je potpuno normalno, a i to je deo mog posla. Mislim da smo malo odgovorni i mi kao poznate ličnosti to šta prezentuje­mo na društvenim mrežama pogotovo kada su u pitanju mlađe generacije. Devojke i devojčice vide konstantno da smo od jutra do mraka sređeni, pa smo eto skrenuli pažnju na jednu temu koja je jako važna i kompleksna na neki jednostava­n način. To je zapravo bila ideja reditelja i ja sam se odmah složila. Zašto da ne?

Na pitanje koliko je u životu bila naivna, s obzirom na to da pesma između ostalog o tome govori, Nevena kaže:

- Mislim da smo svi naivni ponekad kroz život i to je potpuno normalno. To je sastavni deo života tako da ne mislim da je to nešto loše što treba menjati. Naravno, uvek treba učiti na svojim greškama. Konkretno kada pričamo o poslu, umem da budem naivna. Kasnije, kroz nekoliko godina vidim koliko mi je značilo to iskustvo i koliko je moja reakcija bila prirodna.

Prema njenim rečima nikada ne bi mogla da snimi komercijal­nu muziku jer to nije ona.

- Iskreno mi

Volim šminku, to je potpuno normalno, a i to je deo mog posla. Mislim da smo malo odgovorni i mi kao poznate ličnosti to šta prezentuje­mo na društvenim mrežama pogotovo kada su u pitanju mlađe generacije”, ističe ona

slim da način na koji radim je jedini put za mene. Put u smislu, da je meni prijatno i lepo da radim ono što volim i za šta sam se godinama školovala. Negde i tu imam neku odgovornos­t, a s druge strane nikada nisam želela da se predstavim na neki način, a da to zapravo nisam ja. Smeta mi kada se stvori neka slika o meni u nekom trenutku, a da to stvarno nisam ja. Nije bilo druge opcije, volim da mi je prijatno i muzika je ono zbog čega sam ja u javnosti. Kako navodi, zadatak svakog izvođača je da dobro odglumi i napravi svoju interpreta­ciju ukoliko peva tuđu pesmu.

- Ovu pesmu nisam sama radila. Bitno mi je da nema nekih žargonskih izraza u tekstu, da nema nešto što mi se baš ne dopada. Zadatak izvođača i jeste da šta god da izvodiš, makar je to i tuđa pesma, da osmisliš svoju interpreta­ciju. To je neki naš zadatak. Kada pesme nisu moje odnosno nisu moji tekstovi, umem da odglumim, to mi je glavni zadatak- iskreno kaže ona.

Želja joj je kako kaže da se u jednom trenutku posveti izvornoj muzici.

- Da napravim album koji je baš i za moju dušu i ljudi koji vole da čuju od mene. Koketiranj­e sa drugim žanrovima je danas normalno, to je okej, ali sigurno ne bih snimila nešto što mi se ne dopada- naglašava Nevena koja se nada da će na proleće objaviti album.

Iskreno mislim da način na koji radim je jedini put za mene. Put u smislu, da je meni prijatno i lepo da radim ono što volim i za šta sam se godinama školovala”, kaže Nevena

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia