Blic

Bakšiš potrošili na čuveni „crni petak“

Kao i svakog puta, estradni radnici su tokom vikenda bili vredni, a mnogi od njih su priznali da su premoreni, jer su spavali samo nekoliko sati.

- A. Dojkić

PEVAČ SLOBODAN RADANOVIĆ priznaje da uvek čeka momenat kada se posle nastupa vraća u topli dom.

- Željan sam kuće i koristim svaki slobodan trenutak da budem u svom domu - priča Sloba na početku za “Blic” i otkriva šta uspe da stigne između nastupa koje ima tokom vikenda.

- U pauzama od nastupa mogu sebi da kupim nešto od garderobe, jer imam dosta vremena za sve to, ali ne treba u životu da budemo robovi materijaln­ih stvari - napominje pevač koji je nedavno doživeo neprijatno­st na nastupu. Naime, dok je pevao, njegova koleginica i bivša rijaliti učesnica Irma Sejranić pokušala je da se popne na binu, te je obezbeđenj­e hitno reagovalo. Sloba sada tvrdi da je nije ni primetio.

- Nisam je primetio tokom nastupa, ne znam ni šta se tu desilo - ističe Radanović.

Na aerodromu smo zatekli i Vesnu Đogani koja se umorna vraćala sa nastupa. Njena rođaka Luna Đogani nedavno je doživela gubitak bebe, a sada je Vesna otkrila da je sa njom sve kako treba.

- Čula sam se sa tetkom, ona mi je rekla da je sve okej sa Lunom. Prošla sam kroz sličnu situaciju, mnogo težu i goru. Nažalost

to je nešto o čemu se ne priča, a svaka druga devojka u Srbiji prolazi kroz takve svari. Luna je mlada i ona će sve to da prevaziđe. Mentalno je jaka - govori Vesna, dok njena koleginica Aleksandra Mladenović usputno komentariš­e Svetsko

prvenstvo. - Ostala sam bez glasa zbog Svetskog prvenstva. Ako me pitate bilo šta za igrače naše reprezenta­cije, moram da priznam da ne postoji fudbaler koji je osvojio moje srce - zaključuje Aleksandra Mladenović za “Blic”.

 ?? ?? sa punim koferom stvari vratili su se iz dijaspore Đole Đogani i vesna, koji sinu i Ćerki uvek kupe poneku sitnicu
sa punim koferom stvari vratili su se iz dijaspore Đole Đogani i vesna, koji sinu i Ćerki uvek kupe poneku sitnicu
 ?? ?? aleksandra mladenović šopinguje kad god stigne
aleksandra mladenović šopinguje kad god stigne
 ?? ?? između nastupa kupujem, kaže sloba
između nastupa kupujem, kaže sloba

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia