Blic

MILENA: „IMALA SAM 17 GODINA, A ON 61...“

-

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, ispričala je u januaru 2021. Milena Radulović za „Blic”. Ona je još tada insistiral­a na tome da „ovo nije samo njena priča” i da „ovo nije njena reč protiv njegove”, već tvrdi da je “u pitanju sistem zlostavlja­nja devojčica koji je Aleksić temeljno gradio decenijama”.

Kako je tada ispričala, “preko noći je prešla u pakao seksualnog zlostavlja­nja kada ju je Mika Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine”.

Imala je tada 17 godina, a on 61.

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica.

O detaljima zlostavlja­nja je sve ispričala policajcim­a.

- Mika je vodio računa da se to (seksualno zlostavlja­nje, prim. nov.) dogodi u toku časa, ali u sobi pored one u kojoj su bili ostali učenici, ili u periodu kada se zbog prijemnog na FDU intenzivir­a rad. Nije ostavljao prostor da neko posumnja da se tu dešava nešto toliko užasno ispričala je Milena.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia