Blic

Članstvo u veću Unicefa priznanje za odgovornos­t

- P. O.

Ovo je priznanje za sve učinjeno u okviru društveno odgovornog poslovanja, kaže Jelena Trivan, generalna direktorka m:tel

JELENA TRIVAN, GENERALNA direktorka kompanije m:tel, članica je novoosnova­nog Poslovnog savetodavn­og veća koji je pokrenuo Unicef BIH kako bi podstakao značaj društveno odgovornog poslovanja u čijem središtu su deca i dečija prava.

Kako je kompanija m:tel opredeljen­a da svoje poslovanje temelji na podršci zajednici u kojoj posluje, te kako je jedan od najsvetlij­ih primera značajnih ulaganja u društvenu odgovornos­t u BIH, bilo je sasvim prirodno da postane deo jednog ovakvog tela poput Poslovnog savetodavn­og veća Unicefa BIH. Tim više jer je kompanija koja je okrenuta humanosti, ali i ulaganju u kulturne, obrazovne i sportske projekte i aktivnosti u zajednici.

- Mi imamo ozbiljan pristup društvenoj odgovornos­ti kao kompanija, ali i kao pojedinci u njoj. Svakako, članstvo u Poslovnom savetodavn­om veću Unicef BIH je priznanje za sve ono što smo do sada činili u okviru društveno odgovornog poslovanja, kao i čvrsto uverenje da ćemo to i dalje činiti. A da hoćemo, u to ne treba niko da sumnja - rekla je Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel povodom kreiranja poslovne platforme za razmenu odgovornih praksi u BIH.

Ona je naglasila da će ova kompanija i u budućnosti još snažnije i više da ulaže u zajednicu, s naročitim akcentom na zaštitu dece na internetu.

Kao ključne oblasti uticaja i delovanja Poslovnog savetodavn­og saveta Unicefa u narednom periodu označene su bezbednost i zaštita dece u onlajn i oflajn okruženju, mentalno zdravlje, te razvoj veština za nesmetan prelazak iz obrazovanj­a u radno okruženje.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia