Blic

Šapić spokojan barem do juna

-

NAKON ŠTO JE predlog opozicije za izglasavan­je nepoverenj­a Aleksandru Šapiću doživeo neuspeh, pošto je za njega glasalo samo 44 od 110 odbornika (za smenu je bilo potrebno 56), aktuelni gradonačel­nik može da bude spokojan u narednih šest meseci pošto ovo pitanje ne može da se vrati na dnevni red. Tačnije, moglo bi, ali ako bi ga inicirala vladajuća SNS kojoj Šapić i pripada!

Dobrica Veselinovi­ć, šef odborničke grupe Ne davimo

Beograd - Moramo, istakao je “da je njima od početka jasno da je Aleksandar Šapić samo vrh ledenog brega i kruna višegodišn­je politike SNS-A i SPS-A koja se sprovodi u gradu”.

- Ne mislim da je opozicija juče izgubila jer smo videli ko je zapravo opozicija, a isto tako nismo čuli šta (ni) je učinjeno na polju poboljšanj­a energetske efikasnost­i, nemamo nikakav odgovor na stambenu krizu, a Beograd je i dalje među najzagađen­ijim gradovima na svetu - rekao je Veselinovi­ć za “Danas”.

Podsetimo, Aleksandar Šapić je za 68. gradonačel­nika u istoriji Beograda izabran 20. juna ove godine, kada je za njega glasalo 57 od 110 odbornika.

U narednih šest meseci opoziv Šapića mogu da pokrenu samo SNS i SPS

 ?? ?? aleksandar šapić je 68. gradonačel­nik u istoriji srpske prestonice
aleksandar šapić je 68. gradonačel­nik u istoriji srpske prestonice

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia