Blic

RASTKOVA I MOJA DUŠA SU SE PREPOZNALE

Voditeljka će i praznike provesti u društvu dece i novog izabranika jer se uželela topline porodičnog doma.

- Jovan Ilić

VODITELJKA RTS MARIJA Veljković priznaje da joj je godina koja se bliži kraju bila emotivna i da trenutno uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem.

- Lepo je kada se u životu dve duše nađu i prepoznaju, ali moram da konstatuje­m da je teško biti javna ličnost koja je u vezi. I Rastko i ja se bavimo javnim poslom i samim tim jedno drugo razumemo, podržavamo... Oboje se bavimo istim poslom i to je olakšavaju­ća okolnost priznaje Marija i osvrće se na to koliko njena deca trpe što je ona javna ličnost.

- Nažalost, deca su svesna da sam javna ličnost. Stariji sin Đurađ je krenuo mojim stopama, već šest meseci radi na jednoj seriji. Pustila sam ga da se oproba u glumi samo iz tog razloga da bi shvatio da li bi time želeo da se bavi ili ne. Ne bih volela da se protumači da mu ja nešto branim. Međutim, na moju nesreću, gluma mu se dopala - ističe voditeljka i dodaje:

- Sve što se tiče glume pustila sam da nauči u školi, a da ga ne učimo Rastko i ja. Drugačije je kada je neko pedagog, a drugačije kada vam je neko blizak. On sve što zna o tome, naučio je od svojih pedagoga iz škole. Moram da napomenem, kada sam odlučila da se bavim ovim poslom, tata lekar i majka inženjer hemije su bili u potpunom šoku. Ja sam morala da se izborim s njima za ovo čime se danas bavim. Sada svom detetu pružam šansu da vidi da li mu gluma kao posao odgovara ili ne. On je trenutno na snimanju na Staroj planini, gde ustaje u sedam ujutru i gde se smrzava. Mora da vidi i negativne strane posla, kako bi u životu odlučio čime želi da se bavi u budućnosti smatra Veljkoviće­va.

Kako se uskoro bliže praznici, Marija govori kako je kućni tip i da uvek za velike praznike voli da bude u toplini doma zajedno sa porodicom.

- Sigurno ćemo svi zajedno slaviti Novu godinu. Volim da to bude kod kuće bez preteranog glamura. Kada smo svi na okupu, lepše se osećam. Mnogo sam bila na terenu ovih nekoliko meseci i snimanja su mi bila naporna - izjavljuje voditeljka, koja za kraj otkriva na kojim projektima trenutno radi.

- Završila sam snimanje druge sezone serijala “Novi početak“i “Svadbe moga kraja“. Kviz “Slagalica“i dalje radim. Nisam sigurna šta će biti moji budući projekti zaključuje Marija za “Blic“.

 ?? ?? praznike Će provesti zajedno s njenom decom
praznike Će provesti zajedno s njenom decom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia