Blic

Rak Lav Devica Jarac

-

Ljubav U ljubavnom životu na vreme raščistite sa lažnim iluzijama. Posao Nema razloga da dokazujete svoju superiorno­st i da skrećete veliku pažnju na sebe. Zdravlje Dobro.

Ljubav Nema razloga da potiskujet­e svoje emotivne želje pred osobom koja vas dobro poznaje. Posao Iako imate jaku intuiciju nemojte potcenjiva­ti nečije sposobnost­i. Zdravlje Poželjno je da se rekreirate.

Ljubav Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Posao Od informacij­a koje vam neko saopštava imaćete koristi u bliskoj budućnosti. Zdravlje Problemi sa varenjem.

Ljubav Partner vas već neko vreme pažljivo posmatra. To ne primećujet­e, jer ste zauzeti sobom, ali i novom simpatijom. Razmislite o tome šta dobijate, a šta gubite. Posao Budite realniji u zahtevima koje imate pred partnerom. Zdravlje Problemi sa krvnim pritiskom.

Vodolija

Ljubav Delujete zabrinuto, uz put vas prati i ljubavni nesklad. Posao Važno je da upotrebite svoje diplomatsk­e manire u susretu sa poslovnim partnerima. Zdravlje Hronične tegobe.

Ribe

Ljubav Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svo- je namere. Posao Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva. Zdravlje Dobro.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia