Blic

PIĆE U OPUŠTENOM IZDANJU

-

na piće Anastasija i Ana su otišle

Obe su odakle su napravile selfi. u Dohi, smeštene u luksuznom hotelu da uživaju u a slobodno vreme koriste šopingu i po restoranim­a.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OTKAKO je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom često je na utakmicama, a kako je sada otišla i u Katar na Svetsko prvenstvo, počela je da se druži sa ženama njegovih kolega.

Ona se fotografis­ala u nekoliko navrata na stadionu u Dohi, a vreme provodi i na plaži, u pustinji, ali i po kafićima, gde je prošetala svoje skupocene modne kombinacij­e.

Sada se susrela i sa bivšom verenicnom svog brata Veljka Ražnatović­a, Anom Rajković, koja je stigla u Dohu, kako bi se pridružila podršci srpskoj reprezenta­ciji, a pre svega svom suprugu i golmanu Predragu Rajkoviću.

Dok su im partneri u karantinu pred odlučujući meč sa Švajcarsko­m, njih dve su otišle na piće u kafić, odakle su napravile i selfi.

Inače, maneknka se ranije oglasila sa plaže, odakle je objavila fotografij­u na Instagramu u bikiniju. Ona je, kao i Anastasija, odsela u luksuznom hotelu u Dohi.

- Ljubomorni uvek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti veruju u nju - napisala je Ana, dok je Ražnatović­eva nedavno objavila set fotografij­a iz pustinje u stajlingu od 2.000 evra, dok je danas bila sportski obučena i bez šminke.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia