Blic

VOLIM BRZU VOŽNJU, VOZIM 280 NA SAT

Pevačica kaže da je sportski tip, da voli adrenaline, pa da je probala sve od automobila do aviona da vozi.

- ALEKSANDAR DOJKIĆ

Pevačica Lepa Brena i njen suprug, bivši teniser Slobodan Živojinovi­ć, dugi niz godina su u braku, a pevačica ističe da nikada ne treba da postoji razlika između muškaraca i žena, već da svi treba da rade ono u čemu su bolji.

- Mislim da muškarac voli da ima ženu koja je sposobna za mnogo toga, a za šta nije sposobna ona, a ni on, onda se unajmi npr. kada je vožnja u pitnaju vozač. Nikada nisam volela antagoniza­m između muškaraca i žena. Smatram da ako on zna nešto bolje neka to uradi, ako sam ja bolja onda treba meni da prepusti i da se niko ne ljuti- ističe Brena za “Blic”.

Pevačica se pohvalila da je dobar vozač iako je to na Balkanu rezervisan­o za muškarca.

- Ali ja vozim jako dobro. Stabilan sam i siguran vozač.

Nikad nisam vozila pod dejstvom alkohola. Vozim po pravilima, osim po nekada kada baš žurim- kaže Brena i dodaje:

- Umem i brzo da vozim, pogotovo kada dođu novi automobili, pa onda da probam da li idu 250 do 280 na sat. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća. Provela sam prvih deset godina karijere u autobusu. Tu sam spavala, jela, pila, sa trideset momaka koji su radili sa mnom. Posle toga smo malo krenuli više avionima, pa luksuznim automobili­ma i danas je auto nešto što predstavlj­a apsolutno “moj drugi dom”.

Kroz dugu karijeru, za

„Nisam nikada bila na čamcu kod nekoga da samo ležim i reklamiram kupaći kostim i da igram uz šampanjac. Nego sve su to bili naši brodovi i onda moraš sve da znaš”, naglasila je ona. potrebe filmova u kojima je igrala, imala je priliku da vozi i autobus.

- Mladost ludost. Zaista se divim ženama koje voze autobus. Zato što je ovo vrsta neke diskrimina­cije koja je kod nas jako očita. Svuda u svetu se to više i više razbija. Imate žene koje su piloti, voze brodove, astronauti su- kaže Brena, koja je nakon toga vozila gliser, ali i avion.

- Vozila sam male i velike jahte. Vozila sam i mali avion kada smo snimali film “Hajde da se volimo”- naglasila je ona.

Brena ističe da ni na jednu od vožnji nije bila potreba da je neko nagovara, već je imala želju sve to da nauči.

- Pametan čovek sve nauči.

Vožnja gliserom ili voziti autobus, brod, sve je stvar prakse, ne postoji ništa da je teško- kaže pevačica i dodaje da na čamce ne ide kako bi se samo slikala u kupaćim kostimima.

- Nisam nikada bila na čamcu kod nekoga da samo ležim i reklamiram kupaći kostim i da igram uz šampanjac. Nego sve su to bili naši brodovi i onda moraš sve da znaš.

 ?? ??
 ?? ?? Brena je za potrebe spota „sanjam“vozila motor, gliser...
Brena je za potrebe spota „sanjam“vozila motor, gliser...

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia