Blic

SVE IZGLEDA NESTVARNO LEPO SA VRHA

Za razliku od svojih kolega koji su se odlučili za ležanje na plaži na nekim egzotičnim destinacij­ama, Nole je izabrao aktivan odmor.

-

Novak i Jelena su veliki ljubitelji prirode, pa svaki trenutak kada mogu da iskoriste oni obiđu zanimljiva mesta, kako kod nas tako i van naših granica

Novak Đoković je već nekoliko dana u Španiji, gde uživa s porodicom i prijatelji­ma na zasluženom odmoru. Još je neizvesno da li će se vraćati u Beograd ili će pravo iz Marbelje otići za Dubai, gde će igrati egzibiciju krajem ovog meseca i odatle pravo u Australiju.

No, pre nego što se ponovo “vrati u kancelarij­u”, Đoković je zaslužio odmor od, pre svega, na psihološko­m planu naporne godine. Za mesto za odmor izabrao je dobro poznatu destinacij­u - Španiju.

Njegov rođeni brat Marko živi u Marbelji, a kako Nole vrlo često trenira tamo, onda je izbor gde provesti slobodno bio prilično lak.

Za razliku od svojih kolega koje su se odlučile za ležanje na plaži na nekim egzotičnim destinacij­ama, Nole je iza

KOJIM IDU KOZE“, NOVAKOM REKLA JE JELENA KOJA JE S OSVOJILA VRH KONČE

brao aktivan odmor. Njegova supruga Jelena je na svojim društvenim mrežama podelila fotografij­e i snimke sa njihovog uspona na vrh Konča.

Kako je svaki put ka vrhu lep, ali i težak, supruga ne

kada najboljeg tenisera sveta je u opisu snimka, napisala:

„Au, popesmo se nekako danas na vrh Konče. Kako sve izgleda nestvarno lepo sa vrha i sve nepravilno­sti i poteškoće i izazovi postanu deo te lepote... Još jedan vrh osvojen (čisto da ne izađemo iz forme)“.

Jelena je podelila i nekoliko fotografij­a, u čijem je opisu upotrebila reč GOAT i tako se poigrala sa njenim značenjem. Borba za najboljeg svih vremena u tenisu se uveliko vodi, a skraćenica za “greatest of all time” (najbolji svih vremena) je baš GOAT. Takođe “goat” na engleskom znači koza.

„Još jedan osvojen vrh. Izabrali smo putem kojim idu koze“, napisla je Jelena.

„Sve nepravilno­sti i poteškoće i izazovi postanu deo te lepote... Još jedan vrh osvojen“, rekla je Jelena Đoković

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia