Blic

Tata mi je zamerao što ne snimim neku pobedničku pesmu

-

ILDA ŠAULIĆ JEDNA

je od retkih pevačica koja nije šarala kada su u pitanju muzički žanrovi. Poznata po emotivnim i kvalitetni­m pesmama, konačno je otvorila dušu o svojoj karijeri, ali i zamerkama koje je njen otac Šaban Šaulić imao kada su u pitanju njene pesme.

- Moje pesme su sve negde bile tužne, tata mi je uvek govorio: “Ćero imaš li ti neku pobedničku pesmu?!“Uvek su mi pesme bile setne, tužne, uvek nešto patim, ma uvek sam pevala takve pesme. I to je i dan danas tako ostalo, mene takve numere pogađaju i volim ih. Stare emotivne pesme, kao što su numere Vide Pavlović. To je sve velika tuga i emocija, pa ja uz njih mogu da zaplačem uvek, ne zato što to mene lično gađa. Jednostavn­o volim tu setu kroz pesme iako ne znači da se osećam tužno i loše- ispričala je Ilda.

Pevači imaju mogućnost da svoje emocije prenesu na papir, ali i bolne trenutke opišu kroz pesmu te je Ilda otkrila koju je snimila u najboljnij­em tremutku života.

- To nije pesma koja se tiče muško ženskog odnosa, ali je to sigurno “Suza” koja je posvećena mom ocu, to je moja najveća tuga definitivn­o- istakla je sa knedlom u grlu.

 ?? ?? „moje pesme su sve Bile tužne i setne“, kaže ilda
„moje pesme su sve Bile tužne i setne“, kaže ilda

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia