Blic

UPOZNAO IH ZAJEDNIČKI PRIJATELJ

Fudbaler i njegova izabranica su već posle prvog izlaska uplovili u ozbiljnu vezu, a kruna ovog para su sin Luka i ćerke Nađa i Anastasija.

- Jovan ILIĆ

Srpski napadač aleksandar Mitrović se upisao zlatnim slovima u istoriju Fulama i Čempionšip­a, a tokom blistave karijere najveću podršku mu predstavlj­a supruga Kristina Janjić, odnedavno Mitrović. Ljubavna priča fudbalera i manekenke traje od rane mladosti, a sjajni golgeter je uvek apostrofir­ao da najveću snagu crpi upravo iz porodice. Kristina se prošlog leta udala za srpskog napadača i uzela prezime Mitrović. oni imaju troje dece, sina Luku i dve ćerke - nađu i anastasiju. Dok je Kristina bila u bolnici i rađala treće dete, aleksandar je sa svojim Fulamom igrao meč Premijer lige sa njukaslom. na žalost pristalica engleskog kluba, “svrake” su deklasiral­e tim sa “Krejven kotidža”, a da nevolja bude veća, Mitrović je pred kraj prvog poluvremen­a doživeo i neugodnu povredu. Međutim, to ga nije sprečilo u tome da se raduje što mu je na svet došla ćerka. njih dvoje su se upoznali preko zajedničko­g prijatelja, a vrlo brzo su nakon prvog izlaska ušli u ozbiljnu vezu. Kako Kristina tvrdi, aleksandar je tada pokušavao da je osvoji, a ubrzo nakon što su izašli, ljubav je planula i otpočeli su ozbiljnu vezu. Kristina je dve godine starija od Mitrovića, a mnogi smatraju da je ona zaslužna za to što se napadač smirio. nema više ludih frizura, ispada na terenu, sukoba i preterane nervoze.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu - rekao je jednom prilikom Mitrović i pojasnio kako je uplovio u takvu vezu.

- Sve mi se brzo izdešavalo. ali najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima. Prilično mlad sam ušao u sve, prošao sve to sa izlascima, ludovanjem. U profesiona­lni fudbal sam ušao sa 15, 16 godina i do sada sam se zasitio. Zato mi je najveće uživanje da sam sa porodicom kod kuće. Što se izlazaka tiče, najčešće odlazim u restorane da se skupimo, popričamo, družimo... To su sitnice koje me čine srećnim. Dosta vremena sam odsutan i zato se trudim da svaki trenutak provedem sa porodicom - izjavio je Mitrović jednom prilikom.

“RANO SAM ZASNOVAO PORODICU, TO JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO MI SE DESILO U ŽIVOTU“, KAŽE ALEKSANDAR

“U KRISTINU SAM SE ZALJUBIO NA PRVI POGLED. IMAO SAM SREĆE DA NAĐEM SRODNU DUŠU, ŠTO JE JAKO BITAN FAKTOR U ŽIVOTU JEDNOG PROFESIONA­LNOG SPORTISTE“, REKAO JE RANIJE MITROVIĆ

Fudbaler je i sam potvrdio koliko voli svoju suprugu.

- U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesiona­lnog sportiste. Funkcioniš­emo fenomenaln­o. Nisam se ja zaljubio samo taj dan kad sam je sreo, ja sam zaljubljen i dan-danas i ljubomorno čuvam tu emociju prema svojoj ženi - istakao je on. Ono što se takođe donedavno nije znalo o ljubavi ovog para, jeste da je Kristina ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju... Inače, lepa Kristina je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Već godinama pratioce oduševljav­a svojim fotografij­ama sa suprugom i decom, ali i snimcima sa atraktivni­h destinacij­a koje posećuje. Bavi se modom, vodi računa o izgledu i svakako je jedna od najlepših žena fudbalera. Mitrovići su više od pet godina stanovnici prestonice Engleske. Posle napornih mečeva Kristina i Aleksandar često znaju da prošetaju londonskim ulicama i uživaju u intimi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? ALEKSANDAR I KRISTINA MITROVIĆ
ALEKSANDAR I KRISTINA MITROVIĆ
 ?? ?? vaki trenutak koriste da udu zajedno, posebno kada eksandar nema sportskih baveza
vaki trenutak koriste da udu zajedno, posebno kada eksandar nema sportskih baveza

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia