Blic

Komšije u Žitorađi su ljubomorne na moj uspeh

Pevačica priznaje da susedi u selu gde je odrasla misle da je umišljena, ali kada popričaju sa njom sve padne u vodu.

- ALEKSANDRA MLADENOVIĆ

PJovan

evačica aleksandra Mladenović na samom početku razgovora za “Blic“priznaje da tokom karijere nije dobijala nepristojn­e ponude. Iako se u javnosti spekuliše da mnoge pevačice dobijaju nepristojn­e ponude od vlasnika diskoteka i mafijaša, aleksandra tvrdi drugačije:

- Ja sam ostvarena žena. I to svi znaju. Sve sam stekla sama u životu, ništa mi nije došlo preko nepristojn­ih ponuda. niko se iz tog razloga ne usuđuje da mi nudi nepristojn­e ponude. Padam isključivo na pažnju i ljubav.

S obzirom na to da svi pričaju samo o lepim stvarima na estradi, postoji li neka scena na nastupu koja vam je ostala u lošem sećanju?

- Mogu da se pohvalim da sam jedna od retkih kojoj se takve stvari nisu dešavale. Znam i sama kroz šta su sve prolazile moje kolege i to je bio horor. Kod mene se dogodilo na nastupu nekoliko svađa i tuča, ali se to sve jako brzo završi. Uz reagovanje obezbeđenj­a, to sve bude brzo gotovo.

Spekuliše se da pokrećete novi biznis pored pevanja. Možete li nešto više o tome da otkrijete?

- Imam u planu pokretanje novog biznisa pored pevanja kojim se bavim. S obzirom na to da ne želim sve da upropastim što se tiče tog biznisa, za sada o njemu neću govoriti. Uvek mi se dogodi da kada o nečemu unapred pričam, to ne ispadne kako treba. Svi će o mom novom poduhvatu biti blagovreme­no obavešteni.

Poznato je da ste kupili dva stana na atraktivno­j lokaciji u Beogradu, da li je nakon toga u planu i kupovina prostrane kuće?

- Imam u planu da pazarim kuću i to u bližoj budućnosti. odrasla sam sa porodicom u kući i volela bih da jednog dana imam svoj prostor i mir koji ide uz to. Prostrano dvorište, divan pejzaž ispred mene i jutarnja kafa. Ima li šta lepše?

Koliko stižete pored svih obaveza da odlazite kod svojih u Žitorađe?

- ne stižem u onoj količini u kojoj bih volela. na žalost ili na sreću, imam previše obaveza i samim tim ne stižem da odlazim kod svojih u Žitorađe. Kad god ja ne stignem da odem kod porodice, brat i snajka obavezno dođu kod mene sa decom.

Šta kažu komšije u Žitorađi o vama, jeste li i dalje isti ili ste se ipak uobrazili?

- Komšije kažu da sam ista. Kad god odem u svoj rodni kraj, volim sa svima njima da popričam. Sa druge strane, postoje i oni koji su zavidni i ljubomorni. Gledaju me drugačijim očima, jer sam stalno na televiziji i u javnom životu. Ljubomorni su zbog mog uspeha i pomisle da sam se uobrazila. Međutim, kad popričaju sa mnom shvate da se nisam uobrazila i da sam uvek normalna za ljude koji su normalni. Kako se prema meni drugi postave, takva i ja budem prema njima.

Potekli ste iz muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“. Ko je po vašem mišljenju najuspešni­ja osoba iz tog takmičenja?

- ne mogu da sudim ko je najuspešni­ja zvezda “Granda“do sada. nezahvalno je da se stavljam u tu poziciju, ali ima nas više. To je činjenično stanje.

Smatrate li da su to možda Aleksandra Prijović ili Milica Pavlović, s obzirom na to da su one među prvima najavile veliki koncert u areni?

- Što se tiče Milice i aleksandre, želim im od srca da obe napune arenu.

U poslednje vreme se spekuliše o nastupima za Novu godinu. Da li ste zadovoljni cifrom koju ste dobili?

- nastupam u Cirihu za novu godinu i zadovoljna sam cifrom. vidim da se u medijima spekulisal­o da pojedine kolege dobijaju i po 20.000, 30.000, 50.000 evra. Moram priznati, kako ko. Lepa je to cifra svakako.*

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia