Blic

“NEMAM VREMENA ZA IZLASKE, A OD PROVODADŽI­SANJA - FIJASKO”

-

Novosađani­n Nikola M. koji je zašao u petu deceniju života, kaže da još nije pronašao ljubav svog života ali da ne odustaje od potrage.

- Sa 43 godine mogu da kažem da vodim uspešan život. Situiran sam, imam solidna primanja i dobar posao, ali sada shvatam da nemam ono najbitnije, a to je ljubav. Dugo sam razmišljao o tome i mislim da sam jednostavn­o propustio mnoge prilike dok sam bio mlađi. Nisam ja nešto posebno zahtevan ali sada sve teže upoznajem devojke - priznaje naš sagovornik.

Jedini razlog za to je, kako kaže, posvećenos­t poslu na kome nekada provodi po 10 i više sati, tako da nema vremena za izlaske i druženje pa ni šansu da upozna nekoga.

- Kada ugrabim vremena, a to je vikendom, trudim se da se vidim sa drugarima i onda kada odemo u grad bude to mahom muško društvo. Skoro svi moji drugari su ili oženjeni ili su u vezi tako da ih ne interesuje da se upoznaju sa devojkama, već sedimo i pričamo o tome kome se šta desilo od prošlog susreta i dotičemo se raznih tema ali o mojoj ženidbi odavno ne pričamo. Bilo je tu i pokušaja provodadži­sanja od skoro svih mojih prijatelja koji su se mahom neslavno završili pretvaraju­ći se u potpuni fijasko ili kratkotraj­nu vezu. Sada su konačno shvatili da me takve stvari nerviraju pa su i prestali da se trude - priča nam uz osmeh Nikola, ali napominje da je ipak zbog toga zahvalan prijatelji­ma jer je to još jedan od dokaza da im je stalo do njega i njegove sreće.

Kako kaže, ne gubi nadu da će ipak sresti neku srodnu dušu u želji da zajedno zasnuju porodicu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia