Blic

Anin telefon lociran 2. januara

Američki medij “Boston25” došao je u posed informacij­e o tačnom vremenu kada je poslednji put lociran signal Aninog telefona, i ovo je samo još jedan od detalja u ovom misteriozn­om slučaju.

-

KAKO SE NAVODI, izveštaj do kod su došli američki novinari, otkriva da je Anin telefon poslednji put „pingovao“(beležio signal) 2. januara u 3.14 ujutro u Kohasetu i da je „udario u toranj“na Reservoir Roadu u tom mestu. On se nalazi na manje od milje od kuće koju iznajmljuj­u Volšovi.

Ovaj slučaj već dve nedelje je u žiži srpske i američke javnosti, a američki mediji su preneli i da će Brajan Volš suprug nestale Beograđank­e, koji je uhapšen zbog ometanja istrage u vezi njenog nestanka ponovo biti saslušan 9. februara. Iako je Brajan ranije pred sudom tvrdio da je on kontaktira­o kompaniju u kojoj je njegova supruga radila, prema policijsko­m izveštaju, zapravo je zaposleni Tišman Spajer kontaktira­o sa suprugom. Nakon što im je on rekao da nije prijavio nestanak supruge, iz kompanije su odlučili da to urade.

SVEKRVA SNIMLJENA ISPRED KUĆE VOLŠOVIH?

Žena za koju se pretpostav­lja da je Dajana Volš, svekrva Ane Volš primećena je ispred kuće nestale Srpkinje iz Masačusets­a, ranije ovog meseca. Fotografij­e do kojih je došao “Foks njuz” pokazuju ženu koja nosi sivi kaput dok se šeta u blizini kuće 7. januara, prema rečima komšije i još dvoje meštana.

Druge fotografij­e pokazuju kako ona vozi crveni automobil 8. januara. Kako su već pisali mediji, Ana i njena sverkva nisu imale poseban odnos.

ODELJENJE ZA DECU I PORODICU PREUZELO SINOVE

Nakon nestanka Ane Volš i hapšenja Brajana Volša, starateljs­tvo nad njihovo troje dece, starosti, dve, četiri i šest godina, pripalo je Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusets­a u SAD. Mališani su, prema navodima, smešteni zajedno. Kako se navodi, Odeljenje će pre nego što bude odlučeno da deca budu smeštena kod hranitelja prvo kontaktira­ti sa rođacima, koji bi mogli da preuzmu brigu o njima.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia