Blic

Jelisaveta pokazala pločice na stomaku

-

Iako retko u javnosti eksponira decu, supruga Miloša Teodosića je pokazala kako se sa Petrom i Bogdanom igra na plaži dok ispija koktele.

GLUMICA JELISAVETA ORAŠANIN trenutno uživa na odmoru na Maldvima sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom. Lepa glumica je odlučila da hladne januarske dane u Italiji, zameni toplim na Maldivima. Ona je objavila trenutke sa plaže sa svojim naslednici­ma. U jednom momentu je snimila ćerku Petru kako trčkara plažom, ali i slikala sina Bogdana kako igra košarku na terenu što je mnoge oduševilo. Kasnije je objavila snimak na kom se igra u plićaku sa bebi ajkulama, ali nikom nije promaklo da glumica posle dva porođaja izgleda savršeno sa sve pločicama na stomaku.

Podsetimo, Jelisaveta je nedavno priznala da je ćerka Petra više povukla na nju, dok je sin Bogdan mirniji.

- Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćmo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti - kazala je glumica za “Blic“, pa dodala:

- Pa nije ni suprug miran (smeh). Ali videćemo još su mali da bih sada definitivn­o mogla da kažem na koga su povukli - kroz osmeh je poručila Orašanin. Između ostalog, ona napominje da je u Bolonji sve vreme posvećena deci.

- Sve uspevam. Tamo sam okrenuta samo njima. Tako da sve vreme posvećujem samo njima. Super se snalazim. Mislim da je stvar samo dobre ogranizaci­je. Ako sve unapred isplanirat­e uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanir­ano. Ali ja sam poznata kao dobar organizato­r, tako da ja unapred sve isplaniram. I kada su snimanja volim da se sve precizno dogovorimo zbog organizaci­je svih. Tako da meni iskreno to ne predstavlj­a problem. Posebno zbog toga što ja već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo. Uživam u stalnim putovanjim­a. Stvarno važim za nekog ko voli da putuje. Uvek bila - zaključila je nedavno Jelisaveta za “Blic

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? jelisaveta je ponosno pokazala telo, ali i poprsje koje je nedavno korigovala
jelisaveta je ponosno pokazala telo, ali i poprsje koje je nedavno korigovala

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia