Blic

SLOBA NOSI TORBICU OD DVE HILJADE EVRA

Mnoge pevače zatekli smo na aerodromu kako se vraćaju sa nastupa, a ono što je osim umora bilo vidljivo jesu i robne marke koje su “vrištale” na estradnjac­ima.

- ALEKSANDAR DOJKIĆ

Đani je stajling platio oko osam hiljada evra, pa je izazvao veliku pažnju putnika kada se pojavio na aerodromu

Da se dobro zarađuje preko “grane” svedoci smo iz nedelje u nedelju, kada ekipa “Blic” dočekuje estradnjak­e koji svojim stajlinogm privlače pažnju ostalih putnika. Među privima je iz inostrastv­a doleteo Slobodan Radanović, koji je preko markiranog duksa nosi brendiranu torbicu, čija cena iznosi oko dve hiljade evra.

Ništa manje pažnje nije privukao ni Radiša Trajković Đani, koji je birao stvari slične sume novca.

I dok je vukao kofer od neverovatn­ih dve hiljade evra, na njemu je bio i ranac iste cene. Da voli da se “bogato” obuče ide u prilog i to da je jakna vredna 1.800 evra.

Za razliku od njih malo skromniji u odabiru “aerodromsk­e” garderobe bili su reper Marko Milivojev Mili i folker Ljuba Perućica.

Dobra je bila prilika da pitamo Milija o aferi koju je pokrenuo na Insatagram­u. Naime, reper je isprozivao kolegu koji, prema njegovim rečima, peva o ženama, a voli muškarce.

Mili je tada napisao da mu je taj kolega nudio pesmu pod nazivom “Mili, Mili”, a zatim je izdao kada ga je Marko odbio. Takođe, Mili je stavio na svoj Instagram stori animiranu sliku muškarca pod maskom, koju na javnoj sceni jedino nosi reper Devito, koji je takođe juče objavio numeru pod nazivom “Mili, Mili”.

Reper je sada za “Blic” progovorio o novonastal­oj situaciji, a tom prilikom se obratio “šmekerima” koji, po njegovim rečima, nisu iskreni.

- Ne bih imao problem da je neka devojka snimila moju pesmu, uglavnom me pitaj. Dok se ja borim za svoju slobodu i za svoj život da mogu normalno da radim, reperi se voze u rentiranim kolima. Ja mogu sutra da uzmem tri da vozim. Glume mangupe i snimaju pesme. Ne znam čemu to, pošto su me dozivali sada su me dozvali - rekao je Mili.

On je progovorio o gej aferi i zaključio da mu je sada sve kristalno jasno.

- Ovamo su veliki šmekeri i jure ribe, treba da budu iskreni, ja bih bio iskren. Sad mi se sve poklapa u glavi. Moji storiji su bili posvečeni onima kojima treba da budu, onaj ko me spominje taj me i dozove.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia