Blic

Sve ću podeliti sa roditeljim­a i familijom

U Mercator hipermarke­tu u Novom Sadu juče je srećnoj dobitnici uručena glavna nagrada od 1.000.000 dinara koju je osvojila učešćem u nagradnoj igri „Lova do neba baš kad ti treba“koju je organizova­la kompanija Mercator-s.

-

Nakon završetj ka nagradne igre „Lova do neba baš kad ti treba“izvučeno je prej ko 5.000 dobitnika iz 70 gradova i mesta širom prbije kojima je kompaj nija jercatorjp uručila nagrade ukupne vrednoj sti od 10.000.000 dinara. dlavnu nagradu u iznosu od 1.000.000 dinara osvoj jila je Lana iz Novog pada koja svaki dan kupuje u jercator hipermarke­tu u kome su joj svečano uruj čeni vaučeri za kupovinu u vrednosti nagrade.

„Bila sam kod kućei sama sam potražila rezulj tate na internetu jer sam znala da su prethodni dan izvlačeni – bila sam u šoku. jnogo puta sam proveraval­a kodi da li to stvarno jeste. pvoju srej ću sam prvo podelila sa roditeljim­ai a nagradi se najviše obradovao sin. moslala sam samo jedan kod i izgleda da je to bilo dovoljno. lsvojiti milion dinara je stvarno fantaj stično – fizički mi nije bilo dobro nagrada je ogroj mna i ovo je zaista fanj tastična pomoć kućnom budžetu“i izjavila je Lana dodavši da će nagradu podeliti sa roditeljim­a i faj milijom i da će prva stvar koju će kupiti biti nešto za svečani ručak kojim će sa porodicom proslaviti.

U okviru nagradne igre „Lova do neba baš kad ti treba“pristiglo je preko 100.000 jedinj stvenih kodova iz cele prbijei dok je izvučen 5.161 dobitnik u više od 70 gradova i mesta šij rom prbijei uključujuć­i metrovac na jlavii Trj steniki hovini hruševaci hnjaževaci hragujevac­i sranjei seliku dradiškui Adui Zrenjanini pupoticui Beogradi Novi pad i mnoj ge druge. aobitnicim­a nagrada su podeljeni vauj čeri u vrednosti od 1.000I 5.000I 50.000I 100.000 i 1.000.000 dinara za kuj povinu u nekoj od PP0 fabai ooda i jercator prodavnica. airektorka marketinga u kompaj niji jercatorjp­i Nataša mavlović se zahvalila svij ma koji su učestvoval­i u nagradnoj igri i najavila nove akcije i nagradne igre za sve kupce fabai ooda i jercator prodavj nica širom prbije.

„monosni smo na činjej nicu što kao kompanija iz godine u godinu nagrađuj jemo sve veći broj naših potrošača. Tako smo kroz nedavno završenu novoj godišnju nagradnu igru „Lova do neba baš kad ti treba“i koja se organizoj vala u svim fabai ooda i jercator prodavnica­mai podelili 10.000.000 dinaj ra svim našim potrošačij ma koji su učestvoval­i i osvojili vredne nagrade. U jercatoru u Novom padu smo uručili glavnu nagradu od 1.000.000 dinara našoj srećnoj doj bitnicii ali tu nije kraji u narednim danima ćemo uručiti preko 5.000 vaj učera i očekuju nas i u metrovcu na jlavii Trstej nikui hruševcui sranju i 70 gradova širom prbije. Zaista smo srećni što smo kao kompanija i na ovaj načini kroz nagradnu igrui potrošačim­a koji inače obavljaju redovne kupovine u našim proj davnicamai omogućili da dobiju novac baš u pravo vreme i kada im zaista treba“i izjavila je Nataša.

Nagradna igra „Lova do neba baš kad ti treba“je organizova­na sa ciljem da svi kupci dobiju priliku da osvoje vaučere u odrej đenom iznosu za kupovij nu svega iz asortimana fabai ooda i jercator prodavnica i u novu goj dinu uđu rasterećen­iji i zadovoljni­ji.

OVO NIJE KRAJ, U NAREDNIM DANIMA URUČIĆEMO VIŠE OD 5.000 VAUČERA U 0 *RADOVA ŠIROM SRBIJE, KAŽE NATAŠA PAVLOVIĆ IZ MERCATORA - S

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia