Blic

Saveti Za mali, a UDOBAN PROSTOR

- Promo

Neke dnevne sobe nisu velike po površini ili nemaju dovoljno svetlosti što zatvora prostor i vizuelno ga učiniti još manjim. Ukoliko imate ograničen broj kvadrata pokušajte da posmatrate svoju dnevnu sobu kao mali kreativni izazov. Uz pomoć različitih trikova dobićete više prostora.

Pustite svetlost u sobu, uklonite zavese sa prozora ili odaberite zavese od laganih materijala i držite ih otvorene. Ukoliko nemate dovoljno prirodne svetlosti dodajte veštačko osvetljenj­e. Dovoljno je da postavite ogledalo ili reflektuju­ći sto za kafu u dnevnu sobu.

Postoji nekoliko zlatnih pravila kojih treba da se pridržavat­e prilikom opremanja prostora:

• birajte praktičan nameštaj - koristite multifunkc­ionalan i onaj koji se može sklapati;

• kupujte manje komade nameštaja – veliki zatvaraju prostor;

• što manje nameštaja – više prostora - upotrebite samo neophodan nameštaj i to u manjim dimenzijam­a;

• centar dnevne sobe napravite središte sobe uz pomoć ugaone garniture manjih dimenzija i svetlih pastelnih boja.

Savršen izbor da prostor učinite prozračnim i otvorenim je upotreba svetlih boja na zidovima, podovima, ali i nameštaja. Odabir troseda veoma je važna stavka, jer on zauzima centralno mesto u dnevnoj sobi. Na našem sajtu možete pogledati kompletnu ponudu troseda.

Uz Dallas nameštaj svaka transforma­cija i želja kupaca postaje stvarnost. Na veb-sajtu i u salonima nameštaja u Beogradu od skoro i TC Galerija, TC Zmaj, Novom Sadu, Zaječaru, Kragujevcu, Novom Pazaru i Tutinu možete pronaći najmoderni­ji nameštaj. Prateći potrebe kupaca dizajniran­i su najmoderni­ji tipovi troseda, a kupci mogu izabrati materijale i dezene.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia