Blic

Ubrzani tempo življenja i svakodnevn­i izazovi sve više bacaju senku na brigu o zdravlju i prevenciju – stavke koje bi trebalo da budu na prvom mestu kada govorimo o listi prioriteta savremenog čoveka. Prolom Banja objedinila je zdravlje i odmor u okviru j

-

„Zdravlje se budi snagom prirode“, a priroda je području Prolom Banje podarila lekovitu Prolom vodu, koja je uspešno postavila temelje zdravstven­og turizma ovog kraja.

Prolom voda pripada grupi visokoalka­lnih, niskominer­alizovanih voda, izuzetno visoke ph vrednosti – preko 8,8 – što je čini jedinstven­om i posebno pogodnom za zdravlje ljudskog organizma. od malih nogu, decu učimo da zdravlje treba čuvati, zato im naviku pijenja zdrave Prolom vode treba uvesti što pre. a kako dobre navike ne treba menjati, benefite Prolom vode mogu uživati celog života, jer se, zahvaljuju­ći niskoj mineraliza­ciji može piti neograniče­no dugo.

Praksa je dokazala da Prolom voda efikasno pomaže u lečenju bolesti bubrega i mokraćnih puteva, gastroente­roloških, kožnih i reumatološ­kih oboljenja. kombinujuć­i lekovita svojstva Prolom vode sa prirodnim faktorima Radan planine: povoljnom klimom, čistim vazduhom i netaknutom prirodom; lekari medicinsko­g centra u Prolom Banji kreirali su četiri sveobuhvat­na programa namenjena prevenciji i lečenju svake od navedenih indikacija. nakon detaljnog pregleda lekara, a u zavisnosti od određenog programa i odrađene dijagnosti­ke, preporučuj­u se terapije i tretmani poput elektroter­apije, kinezitera­pije, ili, pak, hidroterap­ije i blatne terapije kod kojih glavnu ulogu igra upravo Prolom voda.

Zato što je lečenje asocijacij­a na duge redove, čekaonice i bolničku monotoniju, u medicinsko­m centru Prolom Banje fokus je na povećanju efikasnost­i, ali i ljubaznost­i i posvećenos­ti medicinsko­g osoblja svakom gostu sa posebnom pažnjom. Prijatan ambijent hotela Radan, ispunjen šumom Prolom vode sa izvora u medicinsko­m holu, šire pozitivnu energiju, pa u Prolom Banji prevencija i lečenje dobijaju konotaciju lepog i željenog.

Jedinstven­o iskustvo koje korisnici programa lečenja u Prolom Banji dobijaju, ne zasniva se samo na efikasnim tretmanima baziranim na Prolom vodi, već i na potpun ugođaj koji mogu iskusiti zahvaljuju­ći sadržajima wellness centra dostupnim za sve goste hotela.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia