Blic

DELOVALO JE DA SAM SREĆNA, A IMALA SAM MINUS FAZE

Glumica kaže da je imala emotivnih lomova, ali da je znala da to zadrži za svoja četiri zida i da nije imala želje za druženja.

- JOVAN ILIĆ

Glumica Milica Tomašević poslednjih godina dosta radi, a 2022. joj je, kako kaže, bila izuzetno naporna. - U prethodnoj godini sam imala ludački tempo. Samo sam u jednom trenutku stala i pomislila sada je dosta. To je bio sam privid da sam srećna, a zapravo sam imala minus faze i razne momente kada sam se zatvarala u svoja četiri zida. Nisam imala volje za druženje sa ljudima - rekla je Milica Tomašević.

Šarmantnu glumicu ponovo imamo prilike da gledamo kao Nadu Galić u seriji “Igra sudbine”.

- Dok me nije bilo u u seriji, nije postojala osoba na ulici koja me je srela, a nije pitala kada ću da se vratim i budem deo projekta. Govorili su da žele dobru i staru Nadu, a ne dizajnerku koja nije baš čista u glavi - priča kroz osmeh Milica i dodaje:

- Ne moram da detaljišem zbog čega sam otišla i zbog čega sam se vratila.

Tako je to uvek u serijama. Uvek mora neko da ode, kako bi se nekom novom pružila šansa. Sudbina na nas uvek na kraju izvede na pravi put. U oba slučaja, i kad sam odlazila i sad kada se vraćam, sve je ispalo najbolje za mene i onako kako je sudbina namestila. Nisam se deprimiral­a kada sam prvenstven­o napustila “Igru sudbine”. Sačekala sam da vidim šta će biti dalje. Nisam znala da li će se Nada vraćati, ali gore je nama svima nešto zapisano. Dogodilo se da se ponovo vraćam u staru-novu ekipu sa novim timom scenarista. U četvrtoj sezoni nas očekuje sve najbolje, jer imamo stare likove koji se vraćaju, ali i nove koji će sve da oplemene. Vraćamo se u srž koju je publika volela. Radujem se tome.

Milica je u međuvremen­u odigrala zapaženu ulogu u filmu “Vera“, gde glumi drugaricu Anku istoimene junakinje.

- Film je izašao i očekujemo seriju koja treba da se emituje. Kada je moj lik u pitanju, više će biti razvijen u samoj seriji. Najveći akcenat

je u tom filmu stavljen na Veru, dok će serije doneti mnogo novih likova i drugačijih odnosa.

Ima toliko istinitih stvari koje se dešavaju oko nas i koje mogu da se preslikaju u tom filmu. Volim kada se takve stvari dešavaju - govori glumica koja je dobila i ulogu u seriji “Jovanka Broz“.

- Bila sam na kastingu za “Veru” kada su me pozvali za lik Jovanke Broz. Nisam mogla ni da sanjam da će mi se desiti tako neka uloga, pogotovo uloga Jovanke Broz. To mi je bio veliki izazov i odgovornos­t. Pogotovo što sam tada bila u projektu koji sam tada konstantno radila. Nisam imala ni dovoljno vremena da se pripremim. Uz pomoć celog tima napravili smo odličnu seriju i priču, bez lažne skromnosti. Na čitav taj projekat svi su lepo odreagoval­i - kaže Milica za K1.

 ?? ?? “Ne moram da detaljišem zbog čega sam otišla i zbog čega sam se vratila. Uvek mora neko da ode, kako bi se nekom pružila šansa. Sudbina na nas uvek na kraju izvede na pravi put”, kaže Milica o seriji „Igra sudbine“gde igra Nadu “U prethodnoj godini sam imala ludački tempo. Samo sam u jednom trenutku stala i pomislila sada je dosta”, naglasila je mlada glumica
“Ne moram da detaljišem zbog čega sam otišla i zbog čega sam se vratila. Uvek mora neko da ode, kako bi se nekom pružila šansa. Sudbina na nas uvek na kraju izvede na pravi put”, kaže Milica o seriji „Igra sudbine“gde igra Nadu “U prethodnoj godini sam imala ludački tempo. Samo sam u jednom trenutku stala i pomislila sada je dosta”, naglasila je mlada glumica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia