Blic

„Bili su u nekoj vezi, dolazio je u njen stan“

- Iva Ogarević

“Bili su u nekoj emotivnoj vezi, to je patologija. Ali ja ga nikada nisam videla, čula sam i da je presudio sebi. Nisam znala ni da ima decu i ženu, to sam pročitala iz medija”, priča za “Blic” J. G., komšinica ubijenih sestara na Bežanijsko­j kosi.

KOMŠINICA KOJA ŽIVI u stanu pored onog gde su ubijene sestre, kako je još ranije ispričala za “Blic”, bila je vrlo bliska sa mlađom sestrom Jelisaveto­m. Kako nam je sada rekla, ubicu nije poznavala.

- Lakše mi je samo jer se razrešila misterija ovog ubistva. Stvarno velika tragedija. Ne znam ni zašto je Jelisaveta imala tu vezu, ni za njega... Ali ima raznih ljudi - dodala je ona.

Potvrdila nam je i informacij­u da je Goran Đ., Jelisavetu upoznao u domu za stare, kada joj je i preminuo muž.

Druga komšinica rekla nam je i da sestre nema ko da sahrani, kao i da nemaju nikoga ko bi mogao da preuzme njihovu imovinu.

Kako je “Blic” ranije pisao komšije su negde oko Božića videla mlađeg muškarca kako ulazi u stan ubijenih sestara.

- Tamo negde oko Božića videla sam da mlađi muškarac oko 30 godina, smeđe kose, ulazi u njen stan... Videla sam ga samo s leđa, ali videla sam Jelisavetu da mu je otvorila vrata, bila je sređena, nosila je periku, i pustila ga unutra. Bila

je i našminkana. Kada sam je videla tako sređenu baš sam se začudila - kratko je rekla tada druga komšinica.

Kako su nam komšije ranije ispričale, Jelisaveta se lečila od duševnih bolesti.

- Pila je lekove. Nije imala kosu, uglavnom nije nosila periku. Ali taj dan kada je taj muškarac dolazio, bila je skroz sređena.

Goran Đ. (38), koji je oko Božića ubio dve sestre Jelisavetu (76) i Gordanu (78) Đ. na Bežanijsko­j kosi, pronađen je pre nekoliko dana u automobilu na parkingu sa prostrelno­m ranom na glavi. Telo ubice koji je sebi oduzeo život pronašli su prolaznici, a za sobom je ostavio i oproštajno pismo. U pismu koje je namenjeno njegovoj porodici, obratio se i supruzi i poručio joj da čuva njihove devojčice.

 ?? ?? goran Đ. izvršio je samoubistv­o u autu
goran Đ. izvršio je samoubistv­o u autu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia