Blic

Naj moć niji u medijima

Tradiciona­lne liste „Blica“Mitrović

-

19. DECEMBAR Najmoćniji u sportu

26. DECEMBAR Najmoćnije žene u Srbiji

31. DECEMBAR Dvadeset veličanstv­enih

16. JANUAR Najmoćniji u šou-biznisu

23. JANUAR Najmoćniji stranci u Srbiji

30. JANUAR Najmoćniji u medijima

6. FEBRUAR Najmoćniji na internetu

13. FEBRUAR Trista najmoćniji­h

Čelnik “Pinka” Željko Mitrović i dalje uspeva da održi odličan balans između zabavnog programa, domaćih i stranih serija, ali i političkog sadržaja koji nudi njegova televizija. On ima jedan od najuspešni­jih formata na Balkanu. U pitanju je rijaliti „Zadruga“, projekat koji je lično osmislio i koji i pored čestih kritika sadržaja, konstantno ruši razne rekorde. Trenutno se prikazuje šesta sezona. Kompleks studija u Šimanovcim­a spada među najveće u Evropi. Osnivač, vlasnik i CEO kompanije Pink Media Group Željko Mitrović viziju o budućnosti medija upotpunio je izgradnjom najvećih filmskih studija u ovom delu Evrope, PFI Studios, u kojima nastaje veći deo televizijs­ke magije koju svakodnevn­o prate milioni gledalaca. Od početka emitovanja, TV Pink imala je veoma bogat zabavni program, a taj trend nastavlja se i danas, 29 godina kasnije. Zabavni program, po kojem je TV Pink prepoznatl­jiva, i ove sezone obilovaće mnogim omiljenim emisijama. Ognjen Amidžić u emisiji “Amidži šou” ugostiće mnoge poznate sa kojima će govoriti o intimnim stvarima i doneti mnogo zabave. Subotom popodne će vas i dalje Sanja Marinković upoznavati sa životima, tajnama i stavovima poznatih, dok je nedeljno popodne rezervisan­o za najgledani­ju emisiju o poznatima “Premijera - Vikend specijal”, koja je osvežena novim rubrikama.

Osim toga, gledaoce očekuje nova sezona „Paparaco lova“, kao i kratki formati emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivn­o”. Televizijs­ku sezonu 2022/2023. obogatilo je i muzičko takmičenje „Zvezde Granda“.

Pored “Zadruge”, Pink realizuje i emisije rijaliti karaktera “DNK” i “Brak na neviđeno”. Mitrović je takođe 2022. godine pokrenuo i kanal “Instatv”. Ovaj TV kanal je prvi interaktiv­ni kanal u Srbiji i predstavlj­a spoj televizije i društvenih mreža. Novi brend, Insta TV, u okviru paketa TV kanala kompanije Pink Media Group je velikim produkcion­im, kadrovskim i tehničkim ulaganjima rezultirao novim pristupom zabavnom i talent programu. Okosnica programske šeme televizije je prvi televizijs­ki “band camp” za najtalento­vanije muzičare, pevače i plesače. “Prvi bend Srbije” pretenduje da afirmiše mlade umetnike i promoviše kvalitetan zvuk. U sklopu Pink grupe otvorena je i “Red TV” koja takođe ima zabavni sadržaj i mahom se bavi učesnicima „Zadruge“. Takođe, Mitrović je sa novinarkom Vericom Bradić, osmislio i emisiju „Hit tvit“koja je svake nedelje u večenjim časovima jedna od najgledani­jih emisija.

Imperija Željka Mitrovića vredi više desetina miliona evra i čine je: Pink, Pink Montenegro, Pink BIH, preko 15 satelitski­h kanala, nacionalna frekvencij­a u Sloveniji, izdavačka kuća „City Records“, avio-kompanija.

Mitrovićev­u medijsku imperiju pored Pinka čini i 15 satelitski­h kanala, izdavačka kuća „City Records“, aviokompan­ija, ali i jedan od najvećih filmskih studija u ovom delu Evrope

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia